Hirdetés

Hivatalos a Meizu Pro 5 Ubuntu Edition

Nem könnyű manapság egy új, vagy új lendületet vett mobilos operációs rendszernek betörnie az Android, az iOS és kisebb részben a Windows (Phone) által dominált piacra, a Canonical mindenesetre töretlenül próbálkozik, és egy Ubuntu Phone OS-t futtató mobilt már mis is leteszteltünk. A dolog érdekessége, hogy szemben mondjuk a Tizennel, nemcsak az alsóbb kategóriákban jelent meg ilyen rendszert futtató okostelefon, hiszen az MX4 Ubuntu Edition az androidos ikertestvér minden jó tulajdonságát átvette. Most a tavalyi csúcsmodell tesz hasonlóan: íme a Meizu Pro 5 Ununtu Edition.

A készülék 5,7 hüvelykes FHD megjelenítőt, 3 gigabájt RAM-ot és Exynos 7420-as SoC kapott, úgyhogy minden szempontból garantált a villámgyors működés. A Pro 5 Ubuntu Editiont a Mobile World Congress alatt lehet majd először megtekinteni, és mi is ki fogjuk használni az alkalmat, hogy kezünkbe vegyük az elmúlt 12 hónap ötödik ilyen rendszert futtató mobilját. A Canonical hangsúlyozza, hogy az Ubuntu Phone lehetőségei tovább bővültek, és a Meizu kitűnő partner arra, hogy mindezt egy prémium tudású eszköz segítségével demonstrálják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Certifikációt kapott a „Meizu MX6" Kínában

    Az új Meizu készülék M681Q munkanéven fut, állítólag a Helio X20-alapú MX6 bujkál az álca mögött.

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

  • Nagyot villantott a „Meizu Pro 5” GeekBenchben

    Ismét a Primate Labs adatbázisa közölt fontos információt egy bemutatás előtt álló termékről – a Meizu jövő hét szerdán debütáló csúcskészüléke ráadásul nem is akárhogy teljesített.

  • Szeptember 23-án érkezhet a Meizu Pro 5

    A Niux néven is emlegetett eszközről a Meizu alelnöke tett közzé renderképeket, majd egy szeptember 23-ára szóló meghívó és egy dobozról készült kémfotó is felbukkant.

Hirdetés