Helio G99-cel mutatkozott be a Vivo V25e

A MediaTek szettje viszonylag új, a G96 energiahatékonyságán és a teljesítményén javítottak, de a 4G maradt.

A MediaTek áprilisban mutatta be a Helio G96 utódját a Helio G99-et, ami a várakozásokkal ellentétben 5G-t nem, de 6 nanométeres csíkszélességet fel tud mutatni. Minden más nagyjából változatlan, csak az órajelet emelték meg valamivel, így a teljesítménycentrikus Cortex-A76-os magok már 2,2 GHz-en dolgoznak. Egyelőre csak az Infinix használta a szettet, konkrétan a Note 12 Pro készülékben, másodikként pedig most a Vivo csatlakozott a V25e-vel.

Hirdetés

[+]

A Helio G99 mellé 8 GB rendszermemóriát és 256 GB belső tárhelyet tettek, alternatív memóriakonfiguráció nincs, a tárhely viszont 1 TB-ig bővíthető microSD kártyával. 5G ugyan nincs, ezt leszámítva korrekt csomagot állított össze a gyártó 90 Hz-es AMOLED panellel (6,44", FHD+) integrált ujjlenyomat-olvasóval, optikailag stabilizált, 64 megapixeles főkamerával és 32 megapixeles szelfiegységgel, 44 wattos gyorstöltéssel (4500 mAh), NFC-vel, Hi-Res Audio támogatással és IP54-es minősítéssel. A Vivo V25e egyelőre Malajziában kapható körülbelül 126 ezer forintnak megfelelő helyi pénzért.

Az itt-ott piacra kerülő középkategóriásokon kívül azért érdekesebb modellekre is számít a gyártótól az ősszel, például az X Fold hajítható készülék új verziójára, illetve az X jelzetű csúcsszéria legfrissebb generációjára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

Hirdetés