Hasznos frissítés érkezik a Xiaomi Mi Watch Lite-ra

Az egyszerű aktivitáskövető kényelmi megoldásokkal egészül ki.

A Xiaomi Mi Watch Lite igazán kellemes és mutatós, de egyszerű aktivitáskövető, így a lehetőségek aránylag korlátozottak. A legújabb szoftververzió azonban hasznos apróságokkal egészíti ki a rendelkezésre álló funkciókat. A teszt során is feltűnt, hogy a rezgés erőssége eltérő értesítések és bejövő hívások, illetve ébresztés esetén, ami jó, tekintve, hogy az alaprezgés elég visszafogott.

4.1.20-as rendszerfrissítéssel viszont már lesz lehetőségünk a nekünk megfelelő rezgéserősség beállítására. A Ne zavarjanak üzemmód is érdekesen dolgozott, hiába volt gyorskapcsoló az órán, az intervallumot előre be kellett állítani a Xiaomi Wear appban és csak abban az idősávban volt aktív, ha és amennyiben nem kapcsoltuk ki az órán. A frissítés után legalább magától érzékeli, ha elaludtunk és mindenképpen aktiválja a DND-t.

Ezen kívül finomhangolhatjuk az ébresztési mozdulat érzékenységét, kapunk értesítést, ha az óra elveszítette a Bluetooth kapcsolatot, illetve a szokásos hibajavítások és szabilitás növelés szerepel a frissítés leírásában.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Watch Lite – egyszerű, elegáns

    A Mi Watch Lite Kínában Redmi Watchként mutatkozott be NFC-vel, ami a globál verzióból ezúttal is kimaradt, cserébe a kedvező ár ellenére is van GLONASS támogatással dolgozó GPS és minőségi kijelző.

Hirdetés