Három hónap alatt 14,8 millió mobilt passzolt el a Xiaomi

Hirdetés

Kevin Wang, az IHS Technology kínai elemzője szerint igencsak sikeresen indult a Xiaomi 2016-os éve, az első három hónapban ugyanis 14,8 millió mobilt sikerült elpasszolni. Ez mindenképpen meggyőző, hiszen a március végéig tartó periódusba még alig számítanak bele a Mi 5 eladásai (első körben, villámárusítás formájában lehetett hozzájutni néhány variánshoz).

Két remek ajánlat a Xiaomitól: a Redmi 3 és a Mi 5.
Két remek ajánlat a Xiaomitól: a Redmi 3 (balra) és a Mi 5 (jobbra) [+]

Természetesen a Redmi 3 és a Redmi Note 3 is kivette a részét az eredményekből, és idő közben piacra került ezek Pro változata, illetve a Mi 4S is. Szóba került ezen felül egy 6,4 hüvelykes Xiaomi Max megjelenése is, úgyhogy folytatódhat a gyártó sikersorozata, bár komolyabb előrelépéshez alighanem nagyobb nyugati nyitásra lesz szükség, mert az ázsiai piacok telítettek.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Hirdetés