Három 64 megapixeles kamerával készül a ZTE Axon 30

Vagy még nagyobb felbontással, ha a marketing igazgató nem csak a Spectra 580 ISP sztenderd specifikációját sorolta fel.

Hirdetés

A ZTE április 15-én mutatja be a csúcsszéria új modelljeit, az Axon 30-at pedig elsősorban komoly kamerarendszerrel várhatjuk a kategóriában megszokott hardveren felül. Először is esélyes, hogy a kijelzőbe rejtett előlapi kamera már a második generációs szériából kerül ki, ami támogatja a 120 Hz-es képfrissítést, a kamera előtti pixelek sűrűsége pedig a duplája, 400 ppi-t, így kevésbé lesz látható. Szintén Sanghajban mutatta be a gyártó az úgynevezett képernyő alatti 3D strukturált fénytechnikát, ami 3D arcazonosításhoz és biometrikus fizetésmegerősítéshez is használható.

A ZTE Axon 30 Pro hátlapi kamerarendszere is érdekes lehet, de nem valószínű, hogy 200 megapixeles kamerát fognak használni, noha a marketingigazgató valamiért szükségét érezte hangsúlyozni a Spectra 580 ISP képességeit, köztük a 200 megapixeles maximum felbontást, a Samsung pedig nemrég tweetelt egy ilyen szenzorról. Az előzeteseken viszont tisztán látszik a négy szenzor, amelyek a telés egység melletti felirat szerint mind 64 megapixelesek lesznek. A lapkakészlet egyértelműen a Snapdragon 888, a 3C adatbázisa alapján a gyorstöltés pedig 55 watt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés