Hanggal vezérelhető a Star 2

A ZTE mozgolódik, hiszen most egy új készüléket mutattak be, de a Star 2 fantázianére hallgató telefon fura módon nem az, ami a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását megkapta néhány nappal ezelőtt. Az újdonság szinte teljes egészében hasonlít az elődmodellre, ami idén áprilisban került a boltok polcaira. A kínai gyártó termékének különlegessége, hogy teljes egészében vezérelhető hang alapján. Ez azt jelenti, hogy képet készíthetünk, üzenetet küldhetünk, válthatunk az alkalmazások között, zenét hallgathatunk stb. Ehhez egyébként internet sem feltétlenül szükséges, a ZTE szerint pedig 1,2 másodperc alatt és 90 százalékos pontossággal reagál a szoftver az iránymutatásainkra.

ZTE Star 2

Hogy egy kicsit a hardveres tulajdonságokról is essen szó, a Star 2-ben egy 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző található, a hátlapi kamerával 13, az előlapival pedig 5 megapixeles fotókat készíthetünk. A szerkezet lelke egy 2,3 GHz-en pörgő négymagos processzorral ellátott Snapdragon 801 chipset, RAM-ból 2, belső tárhelyből pedig 16 GB került a motorháztető alá. A 2300 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott, 4G/LTE hálózatokat támogató masina Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtat, megfűszerezve a ZTE egyedi MiFavor 3.0 felületével. A 6,9 milliméter vékony mobil egyelőre csak Kínában kapható, méghozzá 2499 jüanért, vagyis nettó áron átszámolva 103 ezer forintért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

    Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Grand S Flex - ipari kéziszerszám

    A kínaiak újdonsága már LTE támogatással érkezik, a szoftveres sebesség viszont valamiért nem az igazi, pedig mind hardveres, mind kijelző téren ígéretes a telefon.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

Hirdetés