Hamarosan érkezik a Sense 6 HTC One M7-re

A HTC újfent megerősítette, hogy a One M8-ból megismert Sense 6 felületet a hónap végétől hivatalosan is elérhetővé válik a tavalyi csúcsmodellre, vagyis a One M7-re. A megjelenésről már korábban is röppentek fel pletykák, ám a megerősítés mindenképpen mosolyt csalhat a régebbi tulajdonosok arcára. Amerikában egyébként már korábban voltak felhasználók, akik a telepítőcsomagot le tudták tölteni (sőt, már itthon is akadtak szerencsések), ám a globális elérhetőség csak most kezdődik majd meg. Az új Sense-szel együtt számos hasznos funkció érkezik majd, mint például az extrém energiagazdálkodási mód, új felületet kap a kamera és a galéria, fejlődik a Blinkfeed gördülékenysége, valamint könnyebb lesz a tartalmak megosztása. A Sense 6 megérkezésének időpontja régiónként eltérő lehet, ám valószínűleg mindenhol elérhető lesz a következő hetekben, hónapokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés