Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a CAT S62 Pro

A CAT hőkamerás csúcsmodelljének következő generációját promózza a gyártó.

Hirdetés

A CAT S61 kétségkívül a legjobb és legkomplexebb starpatelefon volt a piacon két éve és valószínűleg ebből kifolyólag a legdrágább is. Cserébe teljes körű IP védelmet, a MIL-STD katonai szabványoknak való megfelelést, hőkamerát és lézeres távolságmérőt kínált, de még a levegő páratartalmát és minőségét is képes volt elemezni. Az új generációról egyelőre nem sokat árult el a CAT, csak annyit, hogy hamarosan bemutatkozik.

Az előzetes nem tér ki az egyéb funkciókra, szenzorokra vagy a hardverre, de a hőkamera biztosan marad, méghozzá továbbfejlesztett formában, pontosabb hőtérképet biztosítva akár egy rövidzárlat megtalálásához. Szemmel láthatóan idén már egy ujjlenyomat-olvasó belefért a költségvetésbe, az IP68 és a MIL-STD 810H-nak megfelelő hitelesítést is hangsúlyozza a termékoldal, a többi meg majd valamikor kiderül. Nincs kétségünk, hogy a CAT S62 Pro professzionális munkaeszköz lesz, csak ugye kérdés, hogy mindez mennyibe fog kerülni.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a CAT S62 Pro

    Továbbfejlesztett FLIR hőkamerával és fokozott strapabírósággal folytatódik a gyártó csúcs-szériája.

Előzmények

  • CAT S61 - a szerszámosláda

    A strapatelefonok új királya nemcsak szívósabb a korábbiaknál: a hőkamera mellé lézeres távolságmérést és levegőmonitorozást is bevet, brutális áron.

  • Valódi szerszámosláda a Cat S61

    Lézeres távolságmérés, továbbfejlesztett hőkamera, extrém teherbírás és illékony szerves vegyületek mérése – a maximumra tör a Cat S61, de a pénztárcát is megsemmisíti.

Hirdetés