Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- MIUI topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Tök szimpatikus készülék, egész jó a kamera, 6000mah akksi ami példás, nekem még az rgb csíkok is tetszenek, de maga a kinézete mégsem jön be
Ez tényleg réteg termék, valahogy 16 éves korig bírnám elképzelni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Wallenberg
aktív tag
"Drámai változások nem történtet"
Egy kis elírás az elején.
A készülék rétegtermék, de még mindig olcsóbb, mint némely csúcstelefon.
[ Szerkesztve ]
-
hankock
tag
Van egy-két billentyű elütés:
Összegzésnél: hadrverkövetelményeknek, szteeró -
Cattle_Decap
tag
Alice!
Koszonjuk a tesztet.
Esetleg van infod vagy meg tudod kerdezni az Asust, hogy miert csak a Strix rendelheto elo? A nemet webshopban is ez a helyzet. Velem valamiert nem akarnak kommunikalni sehol, pedig szerintem tobb penzt hagytam mar naluk mint egy telefonmanias nehany ev alatt... :D
-
bollokcs80
Korrektor
A fotós része elég harmatos, de maga a vas és a kivitelezés brutál. A 400k-s változat árára Tech2 Laci Instáján volt egy jó komment:
" 400k? Abból kijön egy PS4, 100+cm TV és egy kamera is."
Valahol jogos....hordozni nem lehet, de a játékélmény azon is megvan.B.Cs.
-
Cattle_Decap
tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Nekem meg egy VGA ara. Vagy egy monitore. Sosem jatszanek telefonon. De ez a cucc baromira tetszik es regota most van eloszor telefontol must get erzesem a hitvany kepatloarany ellenere. Ha 16:9 lenne, vagy a Razer folytatna a mobil fejlesztest imadnek egy 7 inch koruli telefont 16:9ben egy kis IP68 raadassal.
Engem nem erdekel a fotozasi kepessege amig van benne vaku (zseblampanak) felolem le is hagyhatjak rola, pont nem erdekel. -
törölt tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
"játékélmény azon is megvan" Nem, a játékélmény azon van meg.
-
slászló65
tag
FM rádió, Jack hiánya miatt felejtős. Ja....és ugye a jó magyar 400.000 Ft....Gyalázatos árak. Igaz a Samsung Note 20 ultra lesz vagy 520 ezer. Botrányos. Persze megveszik.
-
Hallosz
senior tag
A készülék bika. Próbálom elképzelni, hogy 400.000 Ft kiadok arra, hogy mondjuk FPS játékot toljak 6.5 colon. Ráadásul, hivatásos gémerként. Hááát . . .nem megy.
Inkább a 27" ivelt, 140 Hrz monitoron.Mert lakni, muszáj.
-
Prien
addikt
Ezt a töltésmenedzsmentet szívesen látnám más telefonokban is és nem csak játék közben, hanem pl.böngészés támogatással is.
A kevés is több a semminél.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Cattle_Decap #7 üzenetére
Úgy tájékoztattak, hogy két héten belül érkezik a készlet, remélhetőleg a teljes portfólióból.
Non omnis moriar.
-
Inarus
addikt
Urstn az az üzemidő! Kell.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
A mobilok az új bitcoin, az áruk legalábbis olyan tempóban emelkedik. A flagshipek ára kb. 4 év alatt megduplázódott, ez ha így halad tovább nem biztos hogy jót tesz a piacnak. Lassan dönteni kell majd hogy az ember mit szeretne, lakást, új autót vagy telefont. Most a mobilpiacról az jut eszembe ami itthon a kínai ruha boltokkal történt: bejöttek a piacra és olcsóbbak voltak a hazai üzleteknél aztán ahogy az árazással szépen kicsinálták a hazai kereskedőket szépen feltornázták az árat. Igaz hogy már a kínai cégek is szórják a méregdrága készülékeket, de attól még nagyon sikeresen terjeszkednek és egyre több szeletet szereznek meg a tortából.
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Cattle_Decap #25 üzenetére
Én nem tudom, mi ez a káva fétis? Bár, ez nem kifejezetten neked szól (inkább mindenki másnak), de miért baj, ha annak a nyüves telefonnak van egy kis kávája? Nekem ez pont előny. Ennyi pont kell, hogy a rühedék noccs,, vagy lyuk ne legyen rajta a kijelzőn. Sztem itt a MA-n nincs más ember, aki ennyire rühellné a mai kijelző divatot a sok fszságával együtt, mint én.
Régen minden telónak volt kávája, senki nem szólt érte, csak ha már tényleg baromi nagy volt.
Abszolút nem az én kategóriám semmilyen téren, de maga a teló nekem tetszik. Még talán el is viselném, ha vki megdobna vele.Ettől függetlenül ez tényleg rétegtermék. Egy átlag embernek semmi szüksége nincs rá. És ha már annyiba (se) kerül, mint egy egyéb csúcs készülék, inkább választanám ezt, mint egy Samu S20-at, vagy Hüvely P40-et pl. stb.
Én nem ajánlanám S20-al szemben, hanem helyette ajánlanám.
Viszont baromi nagy... Ez is csak játéknál előny.[ Szerkesztve ]
-
Cattle_Decap
tag
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
A kedvenc telefonom a Sony Z Ultra a mai napig szoval igencsak nem nekem szolhat ez. Sot, en 16:9-es telefonokat akarok most is nem ezeket az amorf ocsmanysagokat.
De ha most vennek telefont ezt vennem. Ha szannek ra 400at. Ami erosen megkerdojelezheto reszemrol.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Hát, ha nem zavar, hogy ahhoz képest óriási
Vannak előnyei (jobb teljesítmény, erősebb és frissebb hardver, magasabb képfrissítés, intakt kijelző, jobb üzemidő, gyorsabb töltés, intelligens töltésmenedzsment, üzemel hálózati tápellátásról, kitűnő a hangzás, szélesebb kodektámogatással dolgozik etc.) és extra funkciói.
És vannak hátrányai (nincs Qi, nincs IP védelem, nincs ANT+ támogatás és nyilvánvalóan gyengébb a kamera).
A szoftver és a UI szubjektív. Szerintem mindenképpen alternatíva, ha a méret és a tömeg nem szempont.Non omnis moriar.
-
ShadowX
őstag
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Jelen.
A mostani telefonomat direkt azért vettem meg (sok más indok mellett) mert van kávája.
Nekem valahogy így esztétikusabb a telefon.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #25 üzenetére
Vannak azért boven szoftveres különbségek is.
Lehet hülye kérdés volt, mert tényleg mérlegelni kell. Sokkal inkább a kamera minősége ami aggaszt.Megvárom az új Note-ot. Szerintem maradok a vonalon.
Ami igazan zavar, hogy minden amit a Samsung direkt kukazott pár éve, az itt elerheto... lsd. Game Tuner. És ez hiányzik.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Juhaszatti #33 üzenetére
Az a Game Launcher extra kiegészítője volt. Makro, CPU, fényerő, dimming és egyéb profilokat lehetett játékokhoz létrehozni, vagy egységesen beállítani. Amitől a Razor és az Asus is gamer, azokat nagyjából tudta a Game Tuner is.
Aztán 2 éve talán, hogy a Samsung az egyszerűsítésre hivatkozva egy az egyben megszüntette a kiegészítőt, a Game Launchert frissítette, hogy kompatibilitási hova miatt véletlenül se lehessen már használni. Szemét húzás volt részükről.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Juhaszatti #36 üzenetére
Ps: most jut eszembe, még egyéni felbontást is lehetett hozzárendelni a játékokhoz. A legjobb, hogy a "nem jatekokra" is lehetett minden funkciót érvényesíteni, így pl a Waze kevésbé merítette a telefont. Már
-
janeszgol
nagyúr
A kamerákat leszámítva (az közepes) ez egy istentelenül király telefon lehet. Jó volt olvasni a cikket róla.
-
-
joey04
titán
Jók ezek a gamer telefonok, pedig nem játszok sokat meg nem is olyanokkal (telefonon) ami kihasználná a vasat. de pofásak, jó a hűtésük, nagy a kijelzőjük, és bitang erősek, így hosszabb távon is jó választás, meg a szarul megírt appok is jobban futnak. csak a kamerákat ne hanyagolnák ennyire el.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
slászló65
tag
válasz
Cattle_Decap #42 üzenetére
Főleg, miután megcsípnek....módod sem lenne fotózni....
-
kiskeni
aktív tag
De agyonverném az összes gyártót ezért a sikamlós üveg hátlapért...
Nem vagyok Alma fanboy, de ott van tessék példát venni az Iphone 11-ekről. A Pro-nak és Pro Max-nak adtak ilyen matt, "fagyasztott" üveg hátlap felületet, amitől az máris nem annyira sikamlós. A többi telefongyártó is példát vehetne és el kezdhetné spamelni ezt a megoldást a flagshipekben. Ez a ROG cucc is jó, de ha már mindenre (is) odafigyeltek, igazán megpróbálhatták volna a matt hátlapot.
Alternatív megoldásnak persze a gyári tok nem rossz, de én pl. csak ha úton vagyok akkor tokozok, itthon soha nem tokban használom a telómat, viszont tok nélkül rémálom fogni egy sima üveg hátlapú szappant...DBrand skin még egy megoldás lehet, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem kéne macerálni mindenféle megoldással.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
NemMo
őstag
válasz
Cattle_Decap #42 üzenetére
Mutathatnál egy közelit a pókodrol
-
janeszgol
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #44 üzenetére
De nem mergespok? Marmint ha felbosszantod nyilvan az lesz. :)
-
Cattle_Decap
tag
válasz
janeszgol #47 üzenetére
Minden madarpok mergezo. Sot a legtobb pok. Idegmerget hasznalnak amivel az egyszerubb lenyek belselet pepesitik. Emberre nem halalos. Kiveve ha a mehcsipesre allergias vagy. Akkor kinosabb. Igy 'csak' 2-3 het fekvopihi izomfajdalommal es rokakomaval.
Rovidesen akkor lokok fel egy kepet.
-
slászló65
tag
válasz
Cattle_Decap #48 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Cattle_Decap #29 üzenetére
Nekem most is 16:9-es telóm van és nem is vennék mást, csak sajnos nagy valószínűséggel nem fognak már ilyet gyártani. Ennyi káva meg pont kell, amennyi ennek van. Fekvő módban tudja hol megtámasztani a telefont az ember mondjuk a hüvelykujjával. Meg ugye azon a ki helyen elfér minden és nem kell a kijelzőbe erőltetni. Kisebb méretben én is elfogadnám ezt az ASUS-t, de a méretnöveléssel sem tudnak a gyártók leállni. Ami tegnap még vicc volt, az ma már valóság...
(#31) ShadowX: Inkább káva, mint ez a sok ocsmány noccs, meg lyuk. Esztétikai és szimmetriai érzéke semmi sincs annak a tagnak, aki kitalálta ezeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drámai változások nem történtek, de nyertes csapaton nem is célszerű változtatni. A hardvert aktualizálták, lett néhány extra szoftveres feature, de van veszteséglista is. Viszont legalább rövid és aránylag érdektelen.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- The Settlers: New Allies teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj és szűrő topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Piros 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0144
- Bontatlan, SZÁMLÁS, Garanciális Samsung Galaxy S23 Fekete 128GB. K0145
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone Xr Sárga 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0146
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Fekete 64GB. K067
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest