Galaxy S4 – kétkártyás változatban is

A korábbi pletykáknak megfelelően hivatalosan is leleplezésre került a Galaxy S4 két hálózat egyidejű elérésére alkalmas változata, mely az eddigi információk szerint csak Kínában lesz elérhető. Az I9502 modellszámú készülék technikai fronton szinte mindenben megegyezik az Exynos 5 Octa processzorral szerelt nemzetközi kiadással, vagyis 5 hüvelykes Full HD AMOLED megjelenítővel, 13 megapixeles fő kamerával, Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel és TouchWiz felülettel érkezik.

Az egyetlen különbség csupán a 2 grammos súlygyarapodás lehet, melyet aligha lehet megérezni. Szintén csak Kínában kerül forgalomba az I9508 sorszámú változat is, mely csak egy SIM kezelésére alkalmas és ugyanúgy Snapdragon 600 processzor köré épül, mint az I9505 modellszámú kiadás, csak éppen ez nem TD-SCDMA hálózatokhoz készült. Pletykák szerint a jövőben egy vízálló variáns érkezésére is számítani lehet, vagyis a Galaxy S4 lassan sokkal inkább gyűjtőfogalom lesz, mint valódi készüléknév.

Azóta történt

  • Újabb fotókon a Galaxy S4 mini

    Jobb minőségű fotókon is látható a Samsung idei csúcsmodelljének valamivel kompaktabb, ugyanakkor jóval szerényebb belsővel rendelkező kiadása.

Előzmények

Hirdetés