Galaxy blog: Új Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge változat érkezik

Az elmúlt években már több esetben volt arra példa, hogy a Samsung felső kategóriás újdonságai speciális kivitelben is piacra kerülnek, elég csak az aligátorbőrbe csomagolt Galaxy Alphára és a Swarowski kristályokkal kirakott Galaxy S5-re gondolni. A nemrég a boltok polcaira kerülő Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge is beáll a sorba, máris megérkezett az első különleges kiadás. A két újdonság ugyanis hamarosan Vasember-verzióban is kapható lesz, ami annyit tesz, hogy a felkapott szuperhősre jellemző piros és arany árnyalatokban pompáznak majd a telefonok.

Az új variánsokat stílszerűen az új Avengers film premierje után leplezte le Lee Young-hee, a vállalat mobil divíziójának marketingvezére. A festésen kívül azonban tudomásunk szerint semmi nem változott, mindkét változat hardveres és szoftveres specifikációja megegyezik az eredetiekkel. Az átszínezett telefonok május végén vagy június elején kerülnek majd piacra.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?