Galaxy blog: S III találkozó összefoglaló

Amikor felmerült, hogy egy kötetlen, abszolút baráti hangulatú összejövetelre invitáljuk el azokat az olvasókat, akik élőben is szeretnének megismerkedni a Samsung csúcsmodelljével, nem gondoltuk, hogy három turnusnyi ember tényleg összejön majd. Ám a koreai csodára a jelek szerint sokan kíváncsiak, pláne azzal a bónusz extrával, hogy a koreai cég illetékesei a helyszínen igyekeznek majd minden felmerülő kérdésre válaszolni, s emellett ételre és italra is volt kilátás.

A Facebistro a kedvünkért zártkörűvé tette a helyszínt, azaz csak az juthatott be (és egy idő után ki), aki előzetesen regisztrált. Ennek megfelelően kevéssel öt óra előtt már elfoglalta a Hollán Ernő utca járdáját egy zöld karszalagokkal felszerelkezett csoport, s pár perc csúszással ugyan, de könnyedén bejutott mindenki a létesítménybe. A Samsung részéről Kenyeres Tamás tartott egy szerinte rövid prezentációt (ezt a következő két csoportnál már valóban rövidre fogta), majd ezt követően összesen 13 darab Galaxy S III állt a résztvevők rendelkezésére ahhoz, hogy megismerkedjenek a legfontosabb tulajdonságokkal.

A Facebistro stábja folyamatosan hordta a pizzapogácsát és a tortilla chipset az asztalokhoz, de főleg az utolsó csapatnál a sör is előkerült a csapból. Az utolsó turnus 19:00-ra jött, mi 21:30-kor hagytuk el a helyszínt, rengeteg emberrel beszélgettünk, sok-sok kérdésre próbáltunk válaszolni, még a késői órákban is kézről-kézre jártak az S III-ak, mindenki próbálgatta, hogy mennyire fér bele a kezébe, milyen folyamatos a rendszer és vajon az ő szemét észleli-e a tekintetkövető algoritmus. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, reméljük, hogy nem okoztunk csalódást, s persze köszönjük a Samsungnak is, hogy időt szakítottak arra, hogy a leglelkesebb hazai felhasználóknak külön is bemutassák a telefont a magyarországi premier után egy nappal, bőven a hivatalos értékesítés megkezdése előtt.

Ide kattintva egy képgaléria érhető el.

Azóta történt

Előzmények