Galaxy blog: Próbáld ki a Gear S-t a telefonodon!

A Samsung már több alkalommal is adott ki úgynevezett experience alkalmazást, melyekre akár mint virtuális termékbemutatókra is tekinthetünk. Androidos szoftverekről van szó, melyek telepítés után végigkalauzolják a felhasználót az adott készülék világában, gyakran olyan apró részletekre is kitérve, melyeket hagyományos médiumokon nem lehet átadni. A legújabb ilyen szoftver a Gear S okosóra mellé érkezett.

A programot elindtva egy jól átlátható menüben találjuk magunkat, mely négy opciót takar. Az Advanced wearable communicator a kommunikációs képességeket mutatja be, a Stylish design a külsőről szól, 360 fokos nézettel is rendelkezik. A Personal fitness monitor fejezetet leginkább az aktívan sportolók fogják értékelni, az emltett három kategóriában nem érintett funkciók és extrák pedig a Leading edge wearable features almenüben találhatóak.

A futtatáshoz legalább egy 4.0-s Androidot használó telefonra lesz szükség, a márkára nincs kikötés, a program nem csak Samsung készülékekre telepthető. Természetesen mindez ingyenes, elérhető ezen a hivatkozáson.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények