Galaxy blog: Mától kapható az S7 és az S7 edge

Egy-egy ajánlott plecsnivel távozott tőlünk az Exynos 8890-es Samsung Galaxy S7 és az S7 edge, a prémiumkategóriás ár mellé ugyanis lényegében két komplett eszköz jár, jelentősen megnövekedett üzemidővel, villámgyors teljesítménnyel, a fókuszálást új szintre emelő Dual Pixel kamerával és IP68-as por- és vízállósággal. Nem véletlen, hogy igen komoly volt az érdeklődés a bejelentés pillanatától kezdve, és a Samsung bejelentette: soha annyi előrendelés nem érkezett készülékeikre Európában, mint amennyit az S7 és az S7 edge tegnap estig összehozott – az edge variáns különösen népszerűnek bizonyult. Hozzájárult a mutatók remekeléséhez az előrendelés keretében ingyenesen biztosított Gear VR virtuális valóság kiegészítő.

Szépek, gyorsak és vízállóak: a mindig aktív kijelzővel felszerelt új Galaxyk a tavasz legkeresettebb csúcsmodelljei lehetnek
Szépek, gyorsak és vízállóak: a mindig aktív kijelzővel felszerelt új Galaxyk a tavasz legkeresettebb csúcsmodelljei lehetnek

Az már a február végi Galaxy Unpacked bemutatón kiderült, hogy március 11-én indul hivatalosan az értékesítés világszerte, és ma el is sült a startpisztoly. Számos szerencsés vásárló ugyanakkor napokkal korábban hozzájutott a lapos, illetve a széleinél ívelt kijelzős készülékéhez. A meggyőző előrendelési mutatók után persze a következő hónapok fogják megadni a választ a kérdésre, hogy az 5,1 hüvelykes S7, illetve az 5,5 hüvelykesre nőtt S7 edge mennyire lesz sikeres az elődmodellekhez képest.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Szétkapták az S7 edge-et

    A Chipworks benézett egy Snapsragon 820-as Samsung Galaxy S7 edge IP68-as, por- vízálló burkolata alá.