Galaxy blog: Május elején érkezik az S III?

A Samsung a napokban küldte az alábbi meghívót a nagyobb külföldi lapoknak, mely egy új Galaxy készülék leleplezésére invitálja az újságírókat. A május 3-i esemény Londonban kerül megrendezésre, helyi idő szerint este 7 óra kor, azaz kis hazánkban este 8 óra tájékán kezdődik majd. A Come and meet the next Galaxy cím magyarul körülbelül annyit tesz: gyere és ismerd meg a következő Galaxy-t; így nem csoda, hogy a hír hallatán rengetegen az S III bemutatását vizionálták.

Míg tavaly már jóval a megjelenés előtt, a barcelonai MWC rendezvényen bemutatásra került a Galaxy S II, idén más utat választott a gyártó. Az idei zászlóshajót ugyanis még nem leplezték le, a telefon minden részletét titokban tartották, egyetlen hivatalos részlet sem szivárgott ki. A Galaxy S III körül óriási a felhajtás, szinte minden napra jut egy-egy állítólagos kémfotó vagy kósza pletyka, ezek eredetiségét nem erősítette meg hivatalos szerv.

Bár a meghívón nem esik szó a Galaxy S III-ról, a jelek erőteljesen az új csúcsmodell leleplezésére utalnak, és ezt nem csak az interneten keringő pletykákra alapozzuk. Egyrészt a meghívó alapján egy új taggal bővül a Galaxy család, ám táblagép-fronton körülbelül ekkortájt jelenik meg a Galaxy Tab 2, így nem valószínű az újabb tablet érkezése. Másrészt az eseményt élőben is nyomon lehet majd követni a dél-koreai gyártó bemutatóját a hivatalos Facebook-oldalon, amely szintén valami nagy durranásra utal. Reményeink szerint a Mobilarena stábja is képviselteti majd magát az eseményen, így első kézből tudunk majd tudósítani a jövevényről, akármi is legyen az.

Azóta történt

Előzmények