Galaxy blog: Elstartolt a Swarovski for Samsung

A Samsung és a Swarovski a napokban jelentette be a Swarovski for Samsung névre hallgató, közösen összerakott kollekciót. A két cég már több ízben dolgozott együtt, legutoljára a tavalyi csúcsmodell kristályokkal kirakott változata került piacra, így nem csoda, hogy a legújabb zászlóshajó is beállt a sorba. A készülék hátlapjára egy speciális eljárással kerülnek a kövek (melyeket a Swarovski Crystal Fine Rocks névvel illetik), a speciális mobil kék (vibrant blue) és fekete (mystic black) színben kerül majd piacra.

Az átöltöztetett Galaxy S5 mellett egy további újdonsággal is készült a két vállalat a Gear Fit mellé beszerezhető speciális tartozékok személyében. A Charm Slider névre hallgató kiegészítő szintén Swarovski kristályokkal van kirakva, a fitnesszeszköz mellé beszerezhető kellék számos kivitelben piacra kerül majd.

A két cég együttműködésének eredménye már megvásárolható Dél-Koreában és Kínában, a kristályokkal kirakott széria hamarosan pedig Angliában is piacra kerül majd. Az esetleges magyarországi premierről és a várható árról nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények