Galaxy A6 és A6+ tokok debütáltak

Hirdetés

Bármelyik nap debütálhat két új Infinity War Display panellel szerelt Samsung okostelefon, a sokat emlegetett Galaxy A6 és az A6+, bár az még nem világos, hogy kapnak-e a nevük után 2018-as utótagot, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen, milyen évet írunk. Az Android 8.0-t futtató páros lényegében egy szinttel alacsonyabb hardvert kaphat a csúcskategória ársávjába bőven belekóstoló A8 és A8+-hoz viszonyítva, viszont meglehetősen hasonló küllemet, a mindenkori csúcskészülékektől kölcsönözve vonásokat.

A Galaxy A6 és védőtokja
A Galaxy A6 és védőtokja (forrás: Galaxy Club) [+]

Ezeket a vonásokat a holland Galaxy Club konkrétan meg is tudja mutatni, meglehetősen sokat eláruló készülékvédő tok renderképek jóvoltából. Az A6 Exynos 7870 SoC-vel és 3 GB RAM-mal érkezhet. Nem hiányozhat a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet, viszont a microUSB port egy régi, sajnos még mindig el nem feledett kort idézhet meg. Az A8 páros már Type-C porton fogadja a töltő- és adatkábelt.

A Galaxy A6 és védőtokja
A Galaxy A6+ és védőtokja (forrás: Galaxy Club) [+]

Bár a Galaxy A6+ a GeekBench egy- és többmagos processzortesztjét Snapdragon 625-tel végezte, 4 GB RAM társaságában, a Galaxy Club Európában szintén az Exynos 7870 bevetésére számít. A megjelenés kapcsán csak annyit írnak: tavasszal várható. Az A6 duó érdekessége egyébként az lehet, hogy míg az A8 páros az előlapon visel két kamerát és a hátlapon egyet, ezúttal hátul lehet lencse- és szenzorduplázásra számítani.

A Galaxy A6+
A Galaxy A6+ (forrás: WinFuture) [+]

Frissítés: a hír publikálásával egy időben bukkantunk az A6 Plus mezítelen, tok nélküli renderképére, ezt is mellékeljük.

Azóta történt

  • Befutott a Galaxy A6 és az A6+

    Az egyik HD+, a másik FHD+ Infinity Display panelt kapott, szerencsére friss Androiddal a fedélzeten. A nagyobbik modell dupla kamerát visel a hátlapon.

Előzmények

Hirdetés