Fütyülős slusszkulcs után csipogós headset

A Cardo System bemutatta legújabb bluetooth fejhallgatóját. Sokaknak okozhatott problémát a bluetooth headsetek használata, ugyanis annyira nem engedett túl sok teret a felhasználónak. Bejövő hívásnál nem lehetett tudni, hogy ki hív, csak akkor, ha elővette az ember a telefont.

A scala-750 a fejhallgatók egy új generációját testesíti meg. A fejhallgatóhoz tartozó tokot egy LCD kijelzővel bővítették. A tartót bárhol elhelyezhetjük, lényeg, hogy 10 méteres hatótávolságon belül legyen. Bejövő hívás esetén a kijelzőn megjelenik a hívó telefonszáma, ahogy a telefonon is. A hívás fogadáson kívül a hívást el lehet utasítani, vagy tartásba lehet tenni, újra tárcsázhatjuk az utolsó hívást, vagy kezelhetünk akár a konferenciabeszélgetést is.

Az apró méret miatt könnyen elveszhet, ezért beépítettek egy kereső funkciót is. A felhasználó csak megnyom egy gombot a telefonján, amivel aktiválja a keresőt, ami egy folyamatos pittyegést hallat, amíg meg nem találjuk a fejhallgatót (vagyis amíg megfelelő közelségbe nem kerül).
A kijelzőn található egy töltöttség jelző is, aminek segítségével ellenőrizhetjük az akkumulátor állapotát is.


 

A Li-Po akkumulátor mini-USB csatlakozóval tölthető is. A gyártó szerint a készenléti ideje 240 óra, beszélgetési ideje közel 10 óra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés