Fruit Ninja az ultravékony Oppo R5-tel?

Mi tegyünk, ha van nálunk egy tízkilós dinnye, de nincs kés, be kell verni egy szöget a fába, de otthon hagytuk a kalapácsot, avagy kipróbálnánk automobilunk új lengéscsillapítóit, de nincs kéznél fekvőrendőr? Az Oppo erre az R5-ben látja a választ, és most ne a telefonos segítségkérésre tessék gondolni, hanem konkrétan a fémházas készülék különleges bevetésére a fenti küldetések elvégzésére.

Bár aligha egy mobilkészülék az ideális eszköz az Oppo által prezentált helyzetek megoldására, így nem tartjuk valószínűnek, hogy a 4,85 milliméter vékony R5 kiváltja a konyhakést vagy a szerszámos ládát, a reklám hatékonyan demonstrálja a készülék fizikai tulajdonságait, így a vékony kivitel mellett az acélból megalkotott fémházat és az edzett kijelzővédő üveglap tartósságát. Azt nem tudjuk, hogy az R5 rendelkezik-e bármiféle IP-minősítéssel a víz, pontosabban a gyümölcslé és a vitaminok ellen – a készülék honlapja erről nem közöl információt –, az Oppo által alkalmazott reklámszakemberek mindenesetre bátran bevetették az ultravékony készüléket a konyhától a garázsig. Más kérdés, hogy ha ugyanezt a kedves felhasználó teszi meg, és Oppója a szervizben köt ki, vajon lehet-e majd arra hivatkozni, hogy „kérem, hát a reklámfilmben is így csinálták”?

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Az AnTuTunál járt az Oppo R5

    Az ultravékony Oppo R5 kipróbálta magát és a 64 bites Qualcomm rendszerchipet a népszerű teljesítményteszten.

  • Ilyen belülről az Oppo N3 kameramodulja

    Egyre többet lehet megtudni a forgatható kamerarendszeres Oppo N3-ról. A mostani renderkép a bonyolult kamerarendszert bontja elemeire.

  • Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

    Elérhető a Color OS 2.0 UI az Oppo Find 7 és Find 7a tulajdonosok számára, amely számos újítást és remek gesztusvezérlést hoz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés