Hirdetés

Fototrend blog: május 3-ig lehet nevezni még a fotós pályázatra

Amivel Huawei ajándékcsomagokat lehet nyerni, plusz jegyet a Veletechre.

Fut a Fototrend.hu és a Huawei közös szervezésében egy játék. Itt arra kértük olvasóinkat, hogy olyan képeket töltsenek fel a Fototrend.hu-ra #mindennapok hashtaggel, amelyek nem készülhettek volna el, ha nem lett volna náluk okostelefon. Amelyek megmutatják, hogy milyen hasznos, hogy ma már minden készülékben van kamera, ami mindig nálunk van és egy-egy érdekes, megkapó, szép, különös, vagy hangulatos pillanatot azért tudunk megörökíteni, mert a telefonok mindig a kezünk ügyében vannak.

Már igen szép számú fotót töltöttek fel a vállalkozó kedvű felhasználók, itt lehet őket átböngészni. A játékot azonban május 3-án le kell zárjuk, ugyanis a legtöbb szavazatot kapó képek között két nyertes hirdetünk, egyet, amely Huawei telefonnal készült, illetve még egyet, ami bármi mással. A Huawei ráadásul az általuk gyártott mobilokkal készült fotókból kiállítást is rendez a Veletechen, ami bizony azzal jár, hogy a képeket nagy méretben kinyomtatják és keretezik. Ez viszont azt is jelenti, hogy akinek a képe kint lóg a Veletechen, az délután 17:30-tól ezeket hazaviheti - persze ehhez az is kell, hogy ellátogasson a kiállításra, a Mobilarena ebben pedig annyit mindenképpen segít, hogy a kinyomtatott képek gazdái díjmentesen jöhetnek be a május 13-án esedékes rendezvényre, amelyről minden információt meg lehet találni itt, itt és itt.

Miután közeleg a határidő, ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy szavazzanak a szerintük legjobb fotókra, aki pedig nem töltött még fel a témába illő képet, az minél hamarabb pótolja, hogy legyen esélye a két Huawei ajándékcsomag egyikét megkaparintani (Huawei 360 kamera és Huawei aktivitásmérő karperec van mindkét csomagban). Játékra fel és találkozzunk Veletech!

Azóta történt

Előzmények

  • Mik lesznek a Veletechen?

    Kezd összeállni a komplett program és felhozatal, meg a nyereményjátékok sora is bővült, eléggé érdemes lesz kilátogatni május 13-án a BOK csarnokba.

  • Fototrend blog: újabb fotós játék!

    A Veletech kapcsán indít a Fototrend.hu a Huawei-jel közös pályázatot