Fontos kamerafrissítéssel készül a OnePlus

A káva- és noccsmentes csúcskészülék minden kamerája megkaphatja az éjjeli módot. Az automatikus témaválasztásra is rágyúrnak.

A OnePlus 7 Pro a gyártó eddigi legjobb készüléke - ebben a kijelentésben talán nincs semmi meglepő, hiszen évről évre bővül a tudáslista, a hardverek meg gyorsulnak. Az viszont már nem nyilvánvaló, hogy ez a vállalat (vagy a piac) legjobb ár/érték arányú csúcsmasinája, hiszen 700 eurón nyitott, cserébe a gigantikus QHD+ kijelző fölül emelkedik ki a motorikus szelfikamera, a hátlapra pedig három különböző látószögű optika került.


[+]

Ezzel már a legjobbakkal versenyezhet a OnePlus, bár még lehet a képfeldolgozáson csiszolni, és a folyamatos frissítések pont erre mennek rá. A GSM Arenával készített interjúban Zeke Zhang, a vállalat termékmenedzsere előrevetített két fontos területet, ahol a 7 Pro fejlődni fog: előrelépést ígér az automatikus témafelismerés frontján (előszeretettel látja el manapság ezt a szakma AI jelzővel), illetve a 48 megapixeles főkamerán felül megkaphatja a 16 megapixeles ultraszéles és a 8 megapixeles zoomegység a kézből is megtartható, több másodperces éjjeli módot. Az természetesen nem kérdés, hogy az Android 10 is időben fog érkezni, a fenti kamerás újítások startidőpontját azonban a OnePlus még nem közölte.

Előzmények

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

  • Nem lesz olcsó a OnePlus 7 Pro

    Mihez képest? – kérdezheti persze az olvasó. Mondjuk a OnePlus 3-hoz viszonyítva, a Galaxy Foldnál viszont jóval kedvezőbb árról pletykálnak.

Hirdetés