Fényképen a Galaxy S20+ 5G

Kémfotóhoz illően rossz a minőség, a forrás ugyanakkor hitelesnek tűnik.

Aligha meglepő, hogy a tucatnyi renderkép után kezdenek a Galaxy S20 család élőképei felbukkanni: nincs már egy hónap a február 11-ei Galaxy Unpacked eseményig, ahol mindjárt három új Samsung csúcskészülék bemutatkozhat, egy esetleges hajlítható képernyős modellt nem számolva.

Hirdetés

(forrás: XDA-developers) [+]

A Galaxy S20 lehet az alapmodell, az S20+ pedig a középső, és most éppenséggel az a hír járja, hogy ez a két telefon nem kap 108 megapixeles, 9:1-es pixel binning technológiát használó szenzort, hanem marad 12-nél. A 108 megapixeles az S20 Ultrában köthet csak ki.


(forrás: XDA-developers) [+]

Ennél kézzelfoghatóbb az XDA-developers oldalán közölt pár fotó, rajtuk a Galaxy S20+ 5G-vel, hacsak nem ügyes hamisítványról van szó. Az első kép fent láthatóan sötétebb háttérből lett kivágva, az apró kameracsepp és a vékony kávák mindenesetre megfelelnek a korábbi renderképeknek. Hátul nem kevesebb, mint öt lencse vehető szemügyre, LED villanóval megspékelve. A fotót készítő illető a bizalmas, ne fotózd le! figyelmeztetést nyilvánvalóan nem vette figyelembe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés