Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"A fotót készítő illető a bizalmas, ne fotózd le! figyelmeztetést nyilvánvalóan nem vette figyelembe."
Magyar volt?
-
NavySeal
senior tag
A sima S20 és az S20+-nak is lesz 5G-s verziója, ha jól értettem. Azok SD-al lesznek az Eu piacon is és csak az LTE-s verziókból lesz Exynos-os?
-
Teal'C
veterán
válasz
enginev3.0 #63 üzenetére
Nekem sem szívügyem a 8k meg a 4k de ez van. A fényképezési lehetőségek oltárán fel kell áldozni valamit ez most az a bumszli hátul. Amúgy ha nem feketében megnézitek az a51 vagy 71 illetve az s10 lite ot nem olyan gáz szerintem.
-
enonlui
tag
Megint likas a kijelző
És gondolom horror áron.
Már uncsi....
Ezért ábrándultam ki az új telefon kell mizériából...
Lehet hogy csak a hologram bejövetelekor fogok újra a mobilarena.hu-ra nézni.... -
Teal'C
veterán
Azt azért senki ne feledje el hogy azt az öt kamerát a képstabival felszerelve + a kivezetések, és mindezt az alaplapra összehozni azért nem lehetett egyszerű. Ja és hőelvezetést építeni meg hasonlók mert ha 8k közben vagy 4k 60fps nél lehal vagy szaggat akkor azt kb életünk végéig halgatnánk a hater ektől.
-
Garada
őstag
Reménykedtem benne, hogy a kamera végre eltűnik a kijelzőről és formában is újítanak egy keveset. Az a kamera valami borzalom, előről még elmegy.
-
Gempas 70
aktív tag
Szintén S7 Edge.. semmi baja megy mint a távirat.. akkut most kezdem érezni hogy kicsit gyengül, de bőven tolerálható.
Más: Ha nagyvízen túlról szerez be a beteg egy snapis darabot akkor a garancia csak odaát van? Vagy samsungra világ garancia van? -
arn
félisten
Utálom, amikor a képernyőmérethez kötik a funkciókat.
-
leslien
nagyúr
válasz
Juhaszatti #53 üzenetére
az lehet, szerettem én is az S7 edge ... de nagyapám is volt Ő is szerettem.. ...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Juhaszatti #53 üzenetére
Épp az S7 Edge-et akartam írni én is.
-
-
leslien
nagyúr
viszont a kamera szezorok is érdekesek lehetnek... [link]
Sony Imx 555, bár a Wiki mást ír... -
jacis
nagyúr
Ez a hátlap tényleg nem valami ízléses
-
Sefneni
őstag
Kövezzetek meg, de szerintem kinézetre annyira nem vészes..
De persze ízlések és pofonok.
-
WiZARD
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
Annyira nem lett Lite, simán együtt lehet élni az úgymond hiányosságaival!
-
makaj
csendes tag
Tüntessék már el az alsó kávát hát nem igaz. Felül, oldalt semmi, így még feltűnőbb és elég ronda. Pártízezer forintot megér hogy megoldják, hajlítsák vissza a képernyőt, mint az Apple, vagy valami, igazából így is baromi drága egy galaxy S, de ez a batár nagy alsó káva elég igénytelen..
-
Teal'C
veterán
Ittvegy másik érdekes cikk ahol említik az s20 ultrát is. [link]
-
karmaresz
senior tag
A noccs idejében azt hittem, elértük a telefonos formatervezés legalját, de sajnos tévedtem:
ez bűnronda hátulról.
Elhiszem, hogy az S20 ultra már mindent IS tud, de ez a megoldás nálam vetekszik a néhai Ssangyong Kyron hátuljával.
Ennyi pénzért elvárok egy minimális esztétikát, mert hisz napi 3-4 órát a kezem ügyében van a telefonom.
Remélem, mégis kiderül, hogy csak álcázzák az igazit ezzel a hátlappal. -
leslien
nagyúr
biztos h jó lesz a S10 lite...én várom a S20, és ha jó lesz mármint SD verza akkor rendelem is meg ... garancia a Generali biztosító smart lesz ha gond lesz...
doooo
ha nem is ennyi lesz a különbség , de jóval alul fog maradni.. és most lesz csak igazán bajban mert ennek hangja is lesz... -
enginev3.0
félisten
Csúnya, de legalább nem csak elöl, de hátul is
Vagy fordítva? -
rigoberto
őstag
Hiába ízléstelen, venni fogják.
Mint ahogy a Fold-ot is veszik 500ert.. állítólag.. a Samsung szerint.. -
Teal'C
veterán
Friss hírek szerint így alakulnak az erőviszonyok Geekbench 5 alapján.
S20+ snapi
S20+ exynos
És csak érdekesség képp s10e android 10 saját
Kezdek egyszerre kiábrándult és mérges lenni
Persze az első exynos lehet nincs még optimalizálva mert az enyémnél is szarabb. Másrészt ha a snapi ennyivel erősebb lesz ua áron akkor ne csodálkozzanak majd a következő negyedéves kimutatáson. -
MarkCsiha461
tag
Remélem ez az Ultra hátlapja lesz, mert akkor még elfogadom a 108 megapixeles kamera miatt.
-
miszterjoel
csendes tag
Első blikkre tényleg ronda a hátlap... másodikra is.
Remélem élőben, kézben fogva jobb lesz. -
alex devil
senior tag
A hátlap valami szörnyű. Vak dizájnerek, szevasztok!
-
petymeg
addikt
Nagyon rossz ez az irány, hogy a csúcskategória S-ből most már akkor lesz négyféle (az S10 Lite-tal együtt) Note-ból is három, a közepet képviselő A-ból a jóég tudja hányféle van, meg a J meg kitudja még milyen betűk vannak. Lesz egy 30 db-os széria/év a Samunál, ez biztos az optimalizálás kárára fog menni.
-
mg1992mg
őstag
Nekem tök mindegy, hogy néz ki, csak jöjjön, lassan lejár a 2 éves időintervallum, erre beállva cserélem a telefonjaimat, valamelyik S20 variáns lesz a befutó..
-
Doki42
őstag
Heee de ronda
-
NavySeal
senior tag
Ha a sima 20 is tudni fogja a 120Hz-et és még akksiidőben is vállalható lesz, én lehet bepróbálkozom.
Max még az S20+ jöhetne szóba, de az már picit lapát nekem.
Meglátjuk... -
Stevo80a
csendes tag
1 A kamera ocsmany.
2 Az ez utani modell S30 lesz?
10 ev mulva S100? -
ZavaBalazs
őstag
ezt a baromságot még hányan, hányszor fogják leírni?
egy kamerával is rohadt jó képeket lehet lőni, a több kamerának nem az a lényege, hogy általánosságban legyenek jobbak a képeid (kivéve a nokia 9 jellegű megoldásokat), hanem hogy sokoldalúbb legyen a fotós tudása a telefonnak... -
petymeg
addikt
Túltolják már ezeket a kamerákat. A Note 9 kettővel is igen jó fotókat lő.
-
GSP
aktív tag
Do not leak info.
-
Dhampir
félisten
A SuperUltraExtra kiadásban már minden benne lesz.
-
<Lacy85>
addikt
Az kemény lenne, ha a két alapmodellből kihagynák a 108-as kamerát, és csak a MegaUltra+ kapná meg.
-
Mr.Silkó
veterán
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ritka ronda lenne (lesz?) ez a kamera kialakítás a hátlapon.
-
Májkülnájt
tag
Hát kár ezért a dizájntalan hátlapért, pedig az egyvonalbqn elrendezés olyan szép volt :/
-
samu74
addikt
Nemis lenne hiteles ha jó kép lenne. A legócskább telefonnak is vállalható a kamerája manapság, ez a minimum még hogy a tesztelők fotózni se tudnak.
-
roli543
őstag
Mondjon bárki bármit... az a hátlapi kamera undorító....
sokkal szebb az S10-ek hátlapi kamera rendszere -
törölt tag
Új név(ultra), +50k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest