Felbukkant a HTC Hima Ace Plus

Úgy tűnik, hogy a várva-várt HTC One M9-ből kétféle változat lát majd napvilágot, az alap 5 hüvelykes kijelzővel szerelt modell mellett egy phablet variáns is a boltok polcaira kerülhet, amit egyelőre csak Hime Ace Plus néven emlegetnek. A szörnyeteg egy portugál oldalon mutatta meg "tudását", mely szerint a szerkezetbe egy 5,5 hüvelykes képátlóval és 1440 x 2560 pixel felbontással rendelkező megjelenítő kerülhet. A forrás szerint ergonómiailag is rendben lesz a készülék, köszönhetően a rendkívül vékony keretnek, ám természetesen így sem marad majd ki a sztereó BoomSound hangszóró.

HTC Hima Ace Plus

A motorháztető alatt egy 2,3 GHz-re skálázott, nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 810 chipset dolgozik, emellett 3 GB RAM és 32 GB-os belső tárhely található a telefonban. A hátlapi fényképező jelentős fejlődésen esik keresztül az elődmodellekhez képest, hiszen már 20 megapixeles képek készítését teszi lehetővé, a másodlagos kamera szerepkörét pedig pont az eddig használt 4 megapixeles UltraPixel megoldás veszi át. A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral és vélhetően akár ujjlenyomat-olvasóval ellátott (reméljük nem olyannal, mint ami a One Maxban volt) phablet a hírek szerint valamikor augusztus és szeptember környékétől lesz megvásárolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés