Fel- majd lekerült a Watch a Huawei amazonos oldaláról

"Korábban téves információ jelent meg az egyik partneroldalunkon a Huawei Watch megjelenéséről. Egyelőre nincs mit bejelentenünk a terméket illetően. Kis türelmet kérünk, jövő héten friss részletekkel tudunk szolgálni" – olvasható a Huawei közleményében azt követően, hogy az Amazon.com gyártói oldalán pár napja felbukkantak a Huawei Watch variánsok, méghozzá dollárban mért árakkal.

Az olcsóbbik Huawei Watch kiszerelések is roppant mutatósak Az olcsóbbik Huawei Watch kiszerelések is roppant mutatósak
Az olcsóbbik Huawei Watch kiszerelések is roppant mutatósak [+]

Bár azóta ezek a termékek a hozzájuk tartozó információkkal, képekkel és az árakkal lekerültek, nem alaptalan hitelt adni a dolognak. A bőrszíjas, rozsdamentes acélból készült változat mellett 349 dolláros árcímke volt, ugyanennek a variánsnak a fémszíjas változatát pedig 399, illetve 449 dollárért lehetett előrendelni, színvariációtól függően.

Akinek az aranyszínű változat tetszik jobban, várhatóan mélyebben a zsebébe kell majd nyúlnia Akinek az aranyszínű változat tetszik jobban, várhatóan mélyebben a zsebébe kell majd nyúlnia
Akinek az aranyszínű változat tetszik jobban, várhatóan mélyebben a zsebébe kell majd nyúlnia [+]

Az aranyszínű Huawei Watch még inkább prémium érzést sugároz, ehhez pedig prémium árcédula is társulhat: mielőtt a termék lekerült, a bőrszíjas variánst 699 dollárért, aranyszínű fémszíjast pedig 799 dollárért lehetett a kosárba rakni. A készülékek kiszállítási dátuma szeptember másodika, azaz szerda volt. Bár a Huawei szerint ez is téves információ, pont aznapra esik a gyártó nagyszabású berlini sajtótájékoztatója. Véletlen egybeesés?

Hátulról is mutatós a Huawei Watch, amely egy sor szenzort kapott
Hátulról is mutatós a Huawei Watch, amely egy sor szenzort kapott [+]

Nem ez volt az egyetlen érdekessége a dolognak: a Huawei amazonos oldalán Android és iOS kompatibilisnek volt a Watch meghirdetve, ami azért érdekes, mert bár állítólag készül, az Android Wear jelenleg nem rendelkezik iOS-es kezelőalkalmazással. Persze valamennyi értesítést talán anélkül is át lehet majd küldeni a Watchra, akárcsak más okosórára vagy karperecre. A Huawei szerdai sajtótájékoztatóján alighanem kiderül, hogy a fenti, Amazonos felbukkanás mennyire volt véletlen, illetve az árak mennyire felelnek meg a valóságnak.

Azóta történt

Előzmények

  • Az FCC-nél járt a Huawei Watch

    A megjelenés szempontjából jó hír, hogy minősítési viziten járt a Huawei márciusban bejelentett, Android Wear alapú okosórája, a Watch.

  • Beárazták a Huawei okosóráját

    A rendkívül tetszetős, Android Wear rendszert futtató okosóra megkapta európai végfelhasználói árát, ami kitűnő alkalom, hogy az Apple Watch áraival összehasonlítsuk.

Hirdetés