Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Fehér Xiaomi Mi Mix bukkant fel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Android Soul

Ezúttal egy webshop kínálatában jelent meg a Xiaomi Mi Mix fehér színmegjelöléssel, ami az eddig kiszivárgott képek alapján nem is lehetetlen.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Mix rendkívül érdekes készüléknek bizonyult, egyrészt egyedi kialakítása, másrészt a kialakítás következtében alkalmazott technológiák miatt is. A koncepciókészüléknek titulált eszköz anyaghasználatából kifolyólag csak korlátozott példányszámban állítható elő, ami csak fokozta az érdeklődést. A speciális, különösen ellenálló kerámia burkolat eddig csak feketében volt elérhető, most viszont úgy tűnik, új színvariáció is készül.

Itt látszólag kapható lesz a Mi Mix fehér színváltozatban
Itt látszólag kapható lesz a Mi Mix fehér színváltozatban

A Mi Mix már többször felbukkant fehér kivitelben, noha hivatalos információ nem áll rendelkezésre a színválaszték bővítését illetően. Ezúttal sem a gyártótól származik az infó, mindössze egy webshop listázta a 4/128 GB-os memóriakiosztással szerelt alapmodellt fehér színben, bár a státusz még nem rendelhető, mindössze feliratkozni lehet készletértesítésre. Feltételezések szerint nem csak a szín, de az anyaghasználat is változhat, nem kizárt, hogy a fehér Mi Mix a nehézkes tömeggyártású kerámia helyett üveg borítást kap, ami például a feltüntetett kedvezőbb árat is megmagyarázná.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.