Ezek az első hivatalos Galaxy S23 renderek

Nem hivatalos forrásból érkeztek persze. Eközben javul a hardver teljesítménye.

Bár viseltek közös dizájnjegyeket, a szemből szögletesebb, hosszanti oldalon íveltebb Galaxy S22 Ultra karakteresen eltért a laposabb, ámde a sarkoknál kerekdedebb testvéreitől, hátul pedig kolosszális sziget helyett egyenként emelkedtek ki a lencséi az üveglapból, ami mondjuk nem vált a szívósságuk előnyére. Ezt a dizájnformulát követheti az összes Galaxy S23, és az FM Korea jóvoltából ezek a formai jegyek immáron közelről és nagy méretben is megcsodálhatók.


FM Korea [+]

Az itt közölt képek már sajtóanyagba és termékoldalra szánt, hivatalos rendernek tűnnek, persze nem a Samsung döntött úgy, hogy közzéteszi őket. Fent a Galaxy S23 és színváltozatai, lent pedig az S23 Ultra tekinthető meg. Láthatóan marad a matt, egyszínű és szolid kivitel csillogó, tükröződő, színátmenetes megoldások helyett, ami szerintem nem baj, persze ez már ízlés kérdése.


FM Korea [+]

Fontosabb, hogy időközben újabb köröket futott az állítólag Samsung node-on készülő, felturbózott órajelű Snapdragon 8 Gen 2 különkiadás az S23-ban, és a friss Geekbench pontszámok már nincsenek lemaradásban az iQOO 11-ben és társaiban debütált és a TSMC-nél készülő Gen 2 alapváltozattal szemben.


FM Korea [+]

Sőt: az első visszajelzések alapján a Qualcomm rendbe tette a hőtermelést, a gyártók, így a Samsung pedig nagyobb figyelmet  fordítanak a hőelvezetésre. A kettő kombinációja ég és föld lehet 2023-ban: nem egy felforrósodó csúcsmobillal találkoztunk tavaly, és az egyre tikkasztóbb nyarakkal nagyon nem állapot olyan telefont kiadni, amely szó szerint túl forró napfény alatt, hogy arra használjuk, amire való.

Előzmények

Hirdetés