Érkezik az Xperia M Dual

Hirdetés

A Sony Mobile orosz Twitter oldala nemrég hivatalosan is megerősítette az Xperia M kétkártyás változatának érkezését, mely rövidesen egész Európában elérhető lesz. A 10 990 rubeles, vagyis nagyjából 86 000 forintos kezdőár elsőre kissé elrugaszkodottnak tűnhet, de Oroszországban rendszerint jóval drágábban startol minden készülék, mint az „Öreg Kontinens” más régióiban. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő, 124 x 62 x 9,3 milliméteres és 115 grammos Xperia M Dual 4 hüvelykes, 480 x 854 képpontos kijelzőt, 720p felbontású videók rögzítésére alkalmas 5 megapixeles fő és VGA másodlagos kamerát, GPS, WLAN, Bluetooth 4.0 és NFC modult, 1 GHz-es kétmagos Snapdragon S4 Plus MSM8227 processzorit, Adreno 305 grafikus gyorsítót és 1750 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

Hirdetés

Azóta történt

 • Érkezik az Xperia Z1S

  Újabb Sony csúcsmobil sajtófotóját szellőztette meg a megbízható kapcsolatairól ismert @evleaks.

Előzmények

 • Sony Xperia M - inkább előd, mint utód

  A Sony különleges és egyedi formatervét megkapta ugyan a telefon, ám sajnos a jó sebesség ellenére a kijelző és a kamera is a várakozások alatt teljesít.

 • Mobilarena TV: Sony Xperia M

  A japán gyártó újabb büszkeséggel rukkolt elő, már ha annak lehet nevezni, hiszen maximum hardveres téren lépett előre, egyébként sem kijelzőben, sem árazásban nem az igazi.

 • Európában kezd az Xperia M

  A legfontosabb európai piacokon már augusztus végétől elérhető lesz a Sony mérsékelt árfekvésű okostelefonja.

 • Xperia M – Európában beárazva

  Hollandiában az Xperia L ára környékén kezdhet a Sony frissen bejelentett, kompakt készüléke.

Hirdetés