- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Remekelek28 #49 üzenetére
Úgy tűnik, a sima Q7 tényleg MTK-val jön. 28nm-en, 1 csatornás, 32bit-es LPDDR3-mal, Mali-T860MP2-vel. 130k-ért. Ez így egy rossz vicc.
-
olivera88
veterán
válasz dave_gahan #45 üzenetére
MTK val? Na ne már. 455 dollár? Ez már kissé sok egy középkategoriás telnek.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
|AP|
veterán
válasz dave_gahan #45 üzenetére
azért várjuk ki a végét, de ha így van, akkor nálam is felejtős
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
dave_gahan
aktív tag
Eddig ígéretes volt, csak abban reménykedtem, hogy ne spórolják ki belőle az értesítési LED-et...
Errefel úgy néz ki, sikerül elb@szniuk az árazással, ráadásul Dél-Koreán kívül nem is a Snapi 450-nel, hanem egy fostos Mediatekkel jon ki... -
olivera88
veterán
Elég jónak néz ki. Lehet erre fogom cserélni az alig fél éves Q6 ot. Remélem jó árban lesz, akkor remek teló lesz.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #39 üzenetére
Nekem LG mobilom még nem volt, tehát nem ismerem (értsd: nem volt tapasztalatom velük kapcsolatban) őket telefonok terén.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz #81733120 #36 üzenetére
Engem is zavar, de szerintem mi a SD450-nel szerelteket fogjuk megkapni.
Lehet, neki lesz igaza a specekkel.
Vagyis az eltéréseket nézve:
Q7: SD450, 32GB storage, 13MP rear cam, 3GB RAM.
Q7+: SD450, 64GB storage, 16MP rear cam, 4GB RAM.
Q7α: MT6750, 32GB storage, 13MP rear cam, 3GB RAM. -
atike
nagyúr
"kizárólaf viola színnel"
Pff... Felvehetnének már egy marketingest az LG-hez....
-
Fred23
nagyúr
válasz #81733120 #33 üzenetére
Boltban sokat tapiztam az A5 (2017)-et is, és végül úgy voltam vele, hogy az A3 (2017) mérete sokkal jobb; ettől függetlenül az A5 is még a kényelmi határon egyensúlyozgatott, annyira nem volt rossz. A Q7-nél az is sokat jelent, hogy viszonylag keskeny is. Szélességben 2mm talán még többet számít, mint hosszúságban.
Persze ez még nem hivatalos, de ha igaz, akkor a középső, sima Q7 kapja a Helio P10-et, a többi meg tényleg SD450-nel jön.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt is csak 3 mm az eltérés, ez papíron nem tűnik nagy különbségnek, de ha valóban megfogod a készüléket, akkor már érződik a méretbeli eltérés.
Nálam még a súly is fontos, nem szeretek egy olyan nagy téglát a zsebembe rakni, ami beleékelődik a combomba, stb. Itt 12 gramm a súlybeli különbség, és azért ez is fontos. Persze az sem jó, ha olyan, mintha egy papírt tartanék a kezemben, tehát legalább 100 gramm legyen egy telefon.Aztán még ha rakok egy telefontokot a készülékre, máris nagyobb lesz tőle a telefon, és nehezebb is, kivétel az ultrakönnyű és ultravékony szilikontokok, bár ezek nem védenek sokat.
-
Fred23
nagyúr
válasz #81733120 #31 üzenetére
Pont így vagyok ezzel én is: a Galaxy A5 (2017) egy kicsit már nagy, a Q7 viszont még teljesen jó. Minimális csak a méretbeli eltérés, de ez a kevés mondhatni perdöntő.
-
|AP|
veterán
válasz #81733120 #29 üzenetére
hát igen.. valahogy ekkora méretben kellene megoldani az 5,5"-t. Egészen hihetetlen, hogy erre eddig senki sem volt képes. Ahol kicsi a káva (Samu S8-9), ott meg nagy a képernyő, így oda a kompaktság.
Méretre ez egy tökéletesen ideális telefon lenne, de valamivel mindig elrontjákWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
törölt tag
Nekem tetszik, végre az egyik (jelen esetben LG) gyártónak normálisan sikerült az 5,5-ös kijelzőt kompakt házba rakni, csak a kisebb modellnél az a SoC...
(#27) 7Heads Drago: az utolsó sorra óriási +1
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz tomboy0013 #25 üzenetére
Valóban hasonlít a G6-ra az A8, én nem is pörgök ezen, csak megjegyeztem.
-
7Heads Drago
veterán
Szakadjak meg, ha nem szúrják el a SOC-ot LG telom lesz a következő.
Jó a mérete!!!!
A többiek miért nem tudnak hasonló méretben gyártani telot??????????Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
törölt tag
Egész pofás az elődhöz képest tényleg. Egy jó árazással korrekt ajánlat lehet.
-
juuzer
addikt
Ez csak simán Q nem VékonyQ wow
Vamos a la playa.
-
Lavar
aktív tag
Jobb lett, hogy lekerült az előlapról a logó. Hátlap is jobban néz ki, mint az elődé.
[ Szerkesztve ]
-
RRamstein
tag
Hát exynos socot szerintem az LG akkor sem fog tenni a telefonjába ha nem lesz már más gyártó a földön
Szabcsizz: Note4x et használok mate9 mellett, igazából nagyon nagy difi alapdolgokban nincsenek, kb egyforma fürgék, egyedül talán a pubg ami meg tudta szenvedtetni a 625 öt[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Kevés ez a snqpi 450...siman mehetett volna erosebb cucc bele.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
janeszgol
félisten
Ha Frednek igaza lesz az SoC-ket illetően, akkor felejtősek. Azért a tavalyi Q6 sem sikerült remekül, kellemes készülék volt, bár az akku teljesítményre komoly panasz van.
-
Fred23
nagyúr
Tényleg nagy a hasonlóság kinézetre is. Egyébként meg így az A8 oldalán a jobb SoC, a Q7-én pedig a kompaktabb méret. Ha a Q7 90k felett nyit, elveszett. 75-80-ért viszont már oké. Az A5 (2017) is 75k körül megy, és igazából ennek a Q7-nek tavaly kellett volna kijönnie pont az A3 (2017) és A5 (2017) ellen.
Az még mindig érdekel, mi lesz a Q7 utódjának a neve, ha van már Q8?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz SkyLine3000 #7 üzenetére
Ez kicsit több, mint belemagyarázás, szemből nézve: LG Q7+ / Samsung A8 (2018). Ettől eltekintve rendben van ez a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SkyLine3000 #11 üzenetére
Mondjuk annak már nagyon ideje volt, én már a 32 Gb tárhelyet is kezdem kevésnek érezni.
(#13) Fred23 Hát ha olyan hardverrel megint 300 Euro körül indul majd mind az elődje, akkor nem tudom miért ezt venné valaki, ha annyiért már a sokkal erősebb LG G6-ot is kapni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Fred23
nagyúr
válasz Hopkins95 #10 üzenetére
Tegnap a Snapdragon 636-ra gondoltam először én is, de ez szerintem önáltatás. A változatok közötti hatalmas teljesítménybeli eltérést nem lehetne megindokolni régiós eltéréssel. Ázsiába Helio P10, az EU-ba meg SD636 -azért ez elég erős lenne. Vagyis marad a SD450 szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
teljesen jó méretű telefon, a kijelző/RAM is oké. Valamivel úgyis elrontják
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
addikt
Nagyon jól néz ki a telefon és a méretre sem nőtt szerencsére túl nagyra. Formára is nagyon bejön és nincs notch. A kérdés a SoC lesz, a legerősebb remélem azért kap egy Snapdragon 636-ot legalább. Különben hardveresen megint lemarad a többi középkategóriással szemben...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Fred23
nagyúr
Szerintem az EU-ba mi ezt a jobb változatot várhatjuk. De miért nem tudtak egy Exynos 7 Octa 7885-öt rakni bele? Vagy a Meizu M6s-ben debütáló Exynos 5 Hexa 7872-t. (Nem érdekes, hogy nem Samsung teló kapta először? )
-
SkyLine3000
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
Nem csúnyák, bár szemből egy az egyben az A8 (2018) jut róluk az eszembe.
-
SkyLine3000
addikt
Nem akarok telót venni ugyan, de remélem, vmi normális Snapi lesz benne és nem Mtk. Ha nem szúrják el az árakkal, lehetne eladni belőlük rendesen. Plusz pont, h nincs notch.
(#3) Fred23: Honnan tudod, milyen soc lesz benne? Majd akkor lehet nyavajogni, ha valami kivénhedt mtk lesz a befutó... Sajnos benne van a pakliban.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Én erre a telóra vertem volna a kukkerót másfél éve. Számomra minden tekintetben tökéletes lett volna akkor. Mára ez annyit változott, hogy méret, forma, design, szolgáltatások, RAM, stb. bár továbbra is kitűnő, de ez a SoC már nem túl jó. Elfogadható, lehet akár jó kompromisszum is egy klassz ár mellett, de azért nagyon nem acélos a vele elérhető teljesítmény. Ettől függetlenül ez a teló keltette fel tegnap nekem is a figyelmem legjobban, és NAGYON tetszik, szóval szép volt LG!
Kérdés, mi lesz az utódja jövőre? Q8 már van.
roli543 & SkyLine3000: a gyengébbik, 1,5GHz x8 A53-as változat már tuti, hogy a Helio P10, az erősebb meg 90%, hogy a Snapdragon 450. De sajnos az se egy erőgép.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Tetszik, hogy maradtak a “kompakt” méretnél. Már a soc a kérdés
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Egész szimpatikus forma.
Kérdés még a SoC, de hátha nem szúrják el
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest