- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem nagyon került az előd sem be az euba.. Szerintem ez sem fog.
Az LG igencsak halott az euban. Természetesen a nulla és elbaszott marketingnek hála az egész. Ezt nem kell szépítgetni. Nem is mai a dolog, már évek óta csak fű alatti hírek vannak róluk. Bezzeg ifon és samu folyik mindenhonnan.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mik76
senior tag
válasz Polarstar #20 üzenetére
Hat majd meg kell nezni mennyit fejlodott a pen kezelo szoftver az uj teloig. Persze ha szar akkor eleg ciki, de azert en megelolegezem nekik a bizalmat. Mindenesetre az biztos hogy ilyet csak akkor vennek ha elotte ki tudnam probalni es meggyozodhetnek arrol hogy valoban minden faja. Internetes elorendelgetes kizart.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
nagyúr
Az a gond, hogy a Samsung tényleg fejlettebb... Több átmenet, jobb követés. Helyi menűk és extra oprendszer funkciók. Lassan egy mini mobil Wacom szint.
Az LG ehhez képest egy ceruza csupán, szinte semmi több volt eddig.Mellesleg nem értem, hogy a mai modern, digitális aláírás mánia idejében nem ártana, ha a többi mobil is alapból tudná ezt!
Kicsit leragadtam a Nokia Pen-nél, mert az eredeti, ötletes önálló eszköz volt. De ezen már túllépett mindkét gyártó. Lassan ideje lenne ennek is elterjednie.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mik76
senior tag
válasz Polarstar #18 üzenetére
Digitalis alairasra szerintem jo lesz, unalombol rajzolgatasra (aki TUD rajzolni az egy darab kretaval is tud), meg pl ismerek embereket akik nem szeretik allandoan osszetaperolni a kepernyot ha nem kell.
Ezeknek jo lehet.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
nagyúr
Majdnem azt mondtam, hogy kalap sz.r a LG féle cerkás verzió a Note8-hoz képest.
Pedig de. Ugyanis saját fejlesztés a Samsung megoldása ami a mellé adott szoftvercsomaggal lesz az - ami.
Természetesen ez nem a gugli része így ilyen trükkhegyek nincsenek az eldzsiben. A Note a tudása a 100%, akor az LG a 15%.
KB ekkora különbség.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fornettisuti
veterán
Pálcika ide vagy oda, a Samu Note szériája közelébe sem tud érni.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
ALBY
senior tag
A káva és a kinézet jó, vas bele "választható". Ügyes az LG.
Vártam volna így kicsi 4.7 variánst, de hát ilyet se veszek úgy tűnik.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #10 üzenetére
Vagyis hozzák az eddigi jól bejáratott LG stratégiát, amivel olyan rendkívül sikeresek évek óta.
-
törölt tag
És melyiket melyik piacra szánják, illetve mennyi idő múlva lesz kapható, valamint a kedves vevő hogy fogja tudni kisakkozni, melyik melyik, ha a MM pultnál akar magának telefont választani?
-
Ricardo
titán
válasz FireFox1996 #7 üzenetére
Csak most már kicsit más céllal, mint annak idején.
-
FireFox1996
őstag
Visszatértünk a Windows mobile korszakhoz, hogy minden telefonhoz mellékelnek egy ceruzát
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Remekelek28
őstag
Nem tudom hallod,de volt másfél évig g flex 2-m snapi 810-el és most van fél éve egy igen kiherélt MTK socos x power és ez utóbbi nem lassabb semmivel se sőt,szerintem kicsivel gyorsabb is. Pedig az S810 még most sem rossz.. De az MTK-t sem kell lenézni,főleg most,h újra feljutottak
-
SkyLine3000
addikt
Legalább nincs az a nyüves notch és pont annyi káva van alul-felül, amennyi nekem kell.
Azért a pontos soc típusokra én is kíváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Nem értem minek ennyi féle verzió... elég lenne egy aztán hello.. a célközönséget sem igazán èrtem..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
<Lacy85>
addikt
Eleinte én is úgy gondoltam, hogy teljesen felesleges a ceruza.
Aztán amikor láttam, mit művel a Note 8-assal munkatársam...
Mondjuk úgy, hogy Nokia 3310-nek tűnt mellette az S8-am.
Persze azért masszívan kell hozzá a szoftveres háttér is. Nem tudom, hogy az LG hogyan áll ezen a téren.[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
Jo dolgok ezek a ceruzas telefonok de akkor mar inkabb a huawei utjara lepnek es kihoznek a helyukben egy tabletet amire cerkaval jegyzetelni is lehet plusz esetlegesen egy billentyuzetet is ami racsatlakoztathato. en el nem tudom kepzelni egy 6.2 colos manapsag szonte normal kijelzomeretu telefonon mire lehet hasznalni a ceruzat de nyilvan megvan a maga szepsege csak az en felhazsnalasi szokasaim beszukultek ehhez kepest, de igy is egy elobb elmondott mediapad utánzatot tudnam hasznalni sok mindenre. A proci nem.kell tul eros nyilvan nem arra szanjak de azert egy snapdragon varians megnyugtato lenne
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Félek, hogy valami kiherélt MTK SoC lesz benne.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest