Egyre vadabb különkiadásokat álmodik meg a Samsung

Azért a Pokémonos verzió vagy a sportmárkák által brandelt fülhallgatók nem olyan szokatlanok, de a Starbucks már kicsit furcsán hat.

A gyártók szeretnek különkiadásokkal kedveskedni a különkiadás támája iránt rajongó felhasználóknak, így tett az Oppo az Evangelion témával, a Realme a Narutoval vagy a Samsung a Pokémonnal, amiből fülhallgató és hajlítható modell is választható. Most ismét a Samsung dobta be magát, a Starbucksszal karöltve.

A Starbucks Koreában különleges tokokat kínál az S22 szériához. Az S22 Ultra szilikon védőburkolatán található szalag egy starbucksos blokkot mutat, az S22+ esetében egy macis logót lehet előhúzni, az S22 felhasználók pedig vagy hímzett Starbucks logós öltözetbe bújtathatják a készüléket vagy választhatják a Count Stars in Your Galaxy feliratú verziót. A Galaxy Buds2, Buds Live és Buds Pro fülesekhez pedig kávéscsészét formáló szilikon tokot vagy Starbucks logós verziót választhatunk. A kollekció egyelőre csak Dél-Koreában érhető el a Starbucks webshopjában vagy mobilalkalmazásán keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés