Evangelion öltözetet kapott egy komplett Oppo termékcsomag

Biztos akad olvasónk, akinek mond valamit (vagy épp nagyon sokat) a Neon Genesis Evangelion manga és anime széria. Az Oppo több termékét ruházta fel a legendás sorozattal.

Nehéz elhinni, hogy 25 éves Anno Hideaki korszakalkotó és egy generációt meghatározót anime sorozata, a Neon Genesis Evangeion, és ennél is egy évvel idősebb a manga, ami talán a világ nyugati felén kevésbé emelkedett kultikus státuszba. Jómagam lassan húsz éve ismerkedtem meg Shinji, Asuka és Ayanami Rei történetével a szörnyek által ostromolt Toyko-3-ban, és az End of Evangelion mozifilmmel záruló első széria elég mély nyomot hagyott késő-tinédzser valómban.

Az Evangelion-ihlette Sharp SH-06D NERV
Az Evangelion-ihlette Sharp SH-06D NERV

Az EVA franchise azóta is él és virul, rengeteg újabb képregénnyel és animációs alkotással, a Sharp például hat éve dobta piacra SH-06D NERV nevű okostelefonját 4,5"-es térhatású 3D HD MAGI kijelzővel és kemény kétmagos SoC-vel, 512 MB RAM kíséretében. Szerencsére az Oppo EVA-témájú Ace2 termékvonala lényegesen modernebb hardvert használ, és ami talán fontosabb: nem kizárólag a szóban forgó telefonra korlátozott. A mobil 6,55"-es AMOLED képernyőt kínál Snapdragon 865 SoC-vel és összesen öt kamerával.

Az Evangelion csomagba EVA-01 témájú Ace2 festés, tok, háttérkép, téma, töltőfej, USB kábel, vezetékmentes Air VOOC töltőlap, Oppo Watch kiadás, Envo W31 true wireless füles és Szent Lándzsa témájú (Spear of Longinus) SIM-tű került (ami abszolút must have a rajongóknak). A Neon Genesis Evangelion témájú mobilcsomag 4400 jüanba került 8/256 GB-os kiszerelésben (193 ezer forint), az óra 2200 jüanba (97 ezer forint), a töltőpad 300 jüanba (13 ezer forint), a füles pedig 400 jüanba (18 ezer forint). Különféle kombinációk is elérhetők kedvezményekkel, az esetleges nemzetközi forgalmazásról azonban nem esett még szó. És akkor mindez végtelen hosszúságú infógrafikán:

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés