Egy hét múlva húz lapot a OnePlus

Az Ace a Realme GT Neo3 átcsomagolása lehet. Vagy nem.

A OnePlus és az Oppo kapcsolata tagadhatatlan most, hogy a két brand lényegében egyesült, ám de ha őket kérdezzük a Realme-ről, vagy az utóbbit az előbbiekről, a Vivóról, esetleg az iQOO-ról, a kötelező válasz az, hogy „független márkák vagyunk a BBK Electronics égisze alatt”.


(forrás: OnePlus Weibo)

Márpedig a gyorstöltéstől kezdve számos komponensen át a háromféle ColorOS variációig akad kapcsolódó pont, és ennek a következő bizonyítéka a OnePlus Ace lehet. Az április 21-ei, kínai bemutatódátum hivatalos, és a karakteres hátsót a gyártó nem takargatja – kicsit olyan, mintha a lencsecsíkban sávozott Realme GT Neo széria találkozna a Galaxy S21 Ultra kamerasarkával.

Playful Droid szerint többről van szó puszta inspirációnál: az Ace konkrétan a GT Neo3 átirata lehet, kissé átvariált külsővel. Ez megnyerő pontszámokat gurító MediaTek Dimensity 8100 chipet, 12/256 GB-os topkiszerelést, 10 bites, 120 Hz-es és 6,7"-es HDR10+ AMOLED panelt, Android 12 alapú rendszert és 4500 mAh-s telepet jelentene 150 wattos variációban, de amúgy létezik Neo3 5000 mAh-s akkumulátorral is, 80 wattra redukált töltéssel.

A GT Neo3 16 megapixeles szelfikamerát és 50 (normál) + 8 (ultraszéles) + 2 megapixeles makróegységet kínál, a GSM Arena viszont megjegyzi: ez a Realme végül lehet, hogy nem is OnePlus Ace hanem OnePlus 10R néven kerül átvariálásra. Végül is olyan mindegy, ha a készülék és a passzoló árcédula jó lesz, bár a Realme-t nehéz ebben megverni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés