A OnePlus viheti tovább az Ace szériát

Az Oppo korábban már adott ki Ace jelzetű eszközt, de a széria nem folytatódott. Most úgy tűnik újra előveszik, de a OnePlus zászlaja alatt.

Két egymástól független, jellemzően megbízható forrás állítja a Weibón, hogy a OnePlus új modellje Ace néven várható. Az Oppo már használta az Ace megjelölést a Reno szériában. A 2019-es csúcsmodell akkor extrémnek számító 65 wattos gyorstöltést kínált a 4000 mAh-s telephez, a hardver pedig megfelet az akkori kategóriakövetelményeknek (Snapdragon 855+, 90 Hz-es AMOLED panel, integrált ujjlenyomat-olvasó, 13 megapixeles telés szenzor a 48 megapixeles főkamera és 8 megapixeles ultraszéles mellett és még jack is volt). A második Ace modell már kilépett a Reno szériából és ismét a töltésteljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, 40 wattos vezetékmentes képességével.


[+]

A OnePlus Ace modellje is csúcskvalitásokat ígér a Dimensity 8100-as szettel, 120 Hz-es, FHD+ felbontású AMOLED panellel, az optikailag stabiliztált 50 megapixeles főkamerával és nyilván továbbra is kiemelkedő töltésteljesítménnyel, ami ezúttal 150 wattot jelent kábelen. Ez a specifikáció pedig nem véletlenül ismerős. Nem kizárt, hogy a OnePlus Ace az Realme GT Neo3 150W átcímkézett verziója lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés