Dombornyomott hitelkártyát kínál a T-Mobile

Hirdetés

A T-Mobile és a Budapest Bank együttműködésének köszönhetően a mobiltelefonnal is használható hitelkártya újabb, dombornyomott változatát is igényelhetik a legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei – jelentette be ma a két vállalat. A MasterCard Standard típusú T-Mobile Dombornyomott hitelkártyával a magyarországi elfogadóhelyek mellett külföldön és az interneten is lehet vásárolni.

A május 1-jétől a T-Mobile üzleteiben igényelhető hitelkártya különlegessége, hogy a kártyához rendelt hitelkeret mobiltelefonnal is elérhető. A mobilszolgáltató előfizetői a hitelszámla terhére a Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással többek között autópálya-matricát, parkolójegyet és lottószelvényt vásárolhatnak, vagy biztosítást is köthetnek. Emellett a hitelkártyával bármely Domino kártya egyenlege bármikor, bárhonnan feltölthető. A megoldás lényege, hogy a mobilvásárlásra szolgáló m-com egyenleg a hitelkártyához díjmentesen biztosított SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor és bárhol feltölthető.

A hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára. A T-Mobile dombornyomott hitelkártyával a hitelbírálattól függően 1 millió forintos hitelkeret is igényelhető, a vásárlási tranzakció összege pedig akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre a hitelkeret 60 százalékáig használható.

A T-Mobile és a Budapest Bank 2005 augusztusától működik együtt a bankkártyapiacon. Ekkor bocsátották ki a kizárólag belföldön használható, electronic típusú T-Mobile Hitelkártyát, melyből azóta mintegy 5000 darabot igényeltek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés