Hirdetés

djuice blog: Angry Birds bajnokság az U26-ban

Angry Birds bajnokságot indít a Nokia és a Telenor, melynek során értékes nyereményekhez juthatnak azok, akik a legjobbnak bizonyulnak a népszerű okostelefonos játékban. A játékszabály egyszerű: mindenek előtt regisztrálni kell magunkat, melyet online és offline is megtehetünk bizonyos helyszíneken, majd részt kell vennünk egy előselejtezőn, melyre Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Győrben is lehetőség van. A fővárosi helyszínek között szerepel a djuice U26 Clubshop is, ahol 2011.05.27-én 14-től 20 óriáig, valamint 2011.05.28-án 10-től 17:30-ig lehet próbálkoni a pontszerzéssel.

A játék célja, hogy három darab előre nem ismert pályán adott idő alatt a lehető legtöbb pontot gyűjtsük össze a játékban úgy, hogy közben mindhárom pályát teljesítjük. Aki gyors, annak pár perce arra is marad, hogy javítson saját pontszámain; mindezt LCD-televíziókra kötött Nokia N8-as készülékeken kell megtenni, saját telefon használatára nincs lehetőség. Az előselejtezők 32 legjobbja a döntőben mérheti össze tudását; a fődíj egy 125 köbcentiméteres Yamaha robogó, de a legjobb nyolc játékos (köztük a győztes is) egy-egy Nokia C7-00 készülékkel is gazdagabb lesz. A döntőben résztvevő játékosok automatikusan kapnak egy-egy Angry Birds plüssfigurát.

Az első lépés a regisztráció
Az első lépés a regisztráció

Regisztrálni és tájékozódni az angrybirds.nokia.hu weboldalon lehet. A játékban csak természetes személyek vehetnek részt, mindenesetre pár szemfüles telefonforgalmazó kihasználta a lehetőséget és cégét is beregisztrálta, majd Facebook rajongókat gyűjtve a játékosok ranglistájának tetején trónolnak, kihasználva az ingyen reklám lehetőségét. A bajnokság szabályzata ide kattintva érhető el. A MyLife programban résztvevőknek egyébként különösen megéri játszani, mert 30 pontot kapnak az egyébként nehezen elérhető MyGreen kategóriában, ha részt vesznek a bajnokságban.

Bocha

Azóta történt

Előzmények