Hirdetés

djuice blog: EFOTT alkalmazás Facebookon

Egy új Facebook alkalmazást indított a djuice és az EFOTT, melynek célja a július 12-17 között megrendezésre kerülő fesztivál népszerűsítése és visszajelzések gyűjtése. Az EFOTT MyLife névre hallgató programban az érdeklődők többféle tevékenységet is végezhetnek, melyekért EFOTT-MyLife pontokat kapnak. Azok pedig a "sima" MyLife-hoz hasonlóan nyereményekre válthatók, de itt licitálni kell, nem pedig sorsjegyeket vásárolni.

Pontot a következő dolgokért lehet kapni:

  • Napi tipp: egy kvízkérdés, melynek helyes megválaszolása 8 pontot ér.
  • Szavazás: szavazni kell 6 pontért cserébe.
  • Szerinted?: a véleménnyilvánítás 12 pontot ér. Kommentelni nem közelező, azért nem jár plusz pont.
  • 1szám játék: A játékos naponta (00.01-23.59 óra között) tippelhet egy 1 és 10000 közötti egész számra. A nap végén a rendszer megvizsgálja a beérkezett számokat (tippeket), és amelyiket több ember is tippelte, azokat törli. A megmaradt számok közül a legkisebb a nyertes, aki ezáltal 88 ponttal gazdagodik. A hír megírásának pillanatában ezt a funkciót még nem használta senki, csütörtökön legalábbis nem érkezett tipp.

A pontszerzési lehetőségek folyamatosan bővülnek, az alkalmazásban az EFOTT fesztiváltérképe is egyre pontosabb lesz. A licit során megszerzett nyereményeket kizárólag az EFOTT idején, 2011. július 12-17. között lehet személyesen átvenni a fesztivál területén felállított standon, azaz nem érdemes olyanoknak játszaniuk, akik egyébként nem látogatják meg a fesztivált. A játék 2010. július 10-ig tart. További részletek és a részletes játékszabály magában az alkalmazásban olvasható el.

Bocha

Azóta történt

Előzmények