Hirdetés

djuice blog: A djuice-nál is elérhető a Klikk

A djuice is bevezette a Telenornál nagy sikerrel futó Klikk internetcsomagot, melyet a felhasználók három hónapig ingyenesen kapnak meg, a negyedik hónaptól pedig automatikusan 990 forintot kell, hogy fizessenek érte, amennyiben nem mondják le a harmadik hónap végén. A Klikk 100 MB internetet biztosít túlforgalmazási díj nélkül, ha átlépjük a limitet, 32/32 kbps-ra (8 KB felfelé és 8 KB lefelé) lassul az adatátvitel.

A csomag megjelenése azért érdekes, mert a djuice előfizetői ugyebár ingyenesen választhatnak egy 500 forintos havidíjú extra szolgáltatást előfizetésük mellé, melyek között ugyebár található egy 100 MB-os internetcsomag, ami viszont túlforgalmazási díjas, azaz a 100 MB átlépése után további költségvonzata van. A Klikket emellé a csomag mellé nem lehet megrendelni, tehát nem adódik össze a két méretlimit; aki jelenleg tehát a Netezz mobilon 100 MB csomagot használják, először le kell, hogy mondják a szolgáltatást, majd utána rendelhetik meg a Klikket a "Klikk" szó SMS-ben való elküldésével a 1750-es számra. Akik a Netezz mobilon 100 MB csomagot ingyenesen használták előfizetésükhöz, nem árt, ha választanak maguknak valami mást, a mobilnetes csomag lemondása után ugyanis nem aktiválódik semmilyen más kedvezmény. Jelenleg a következő csomagok állnak rendelkezésre ingyenesen az előfizetők számára:

Kiknek éri tehát meg a Klikk? Azoknak akik eddig nem neteztek a telefonjukon, de szívesen kipróbálnák azt, kockázat nélkül. Meg persze azoknak is, akik már eddig is 100 MB netet választottak ingyenes kedvezményként a számlás előfizetésük mellé, de szívesen kipróbálnák a djuice más díjmentesen választható extráit is úgy, hogy közben az internetcsomagukról sem kell lemondani.

Bármilyen extra szolgáltatás és a Klikk is lemondható személyesen a djuice értékesítési pontokon, a djuice online-on, a 1440-es ügyfélszolgálaton, de, ha beválik a szolgáltatás, akkor ezekre a lemondási lehetőségekre remélhetőleg nem lesz szükség.

Azóta történt

Előzmények