Dizo órák is érkeznek a jövő héten

A Realme Watch 3 Pro szeptember 6-án, a Dizo modellek szeptember 7-én kerülnek bemutatásra.

A Realme valamelyest eltolta, mármint időben, a Realme Watch 3 Pro bemutatóját, a jövő keddi eseményt pedig rögtön egy Dizo bemutató követi, ami a gyártó kedvező árú IoT márkája, egyelőre az indiai piacra pozicionálva. A hivatalos előzetes alapján szeptember 7-én két új órát mutatnak be, mindkettőt hatalmas, de eltérő formátumú kijelzővel.

Hirdetés

A komolyabb modell a Dizo Watch R Talk lehet kerek, rozsdamentes acél tokozással, 1,3 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású AMOLED panellel, mindig aktív kijelző funkcióval és úgynevezett single-chipset calling megoldással, ami a gyártó szerint alacsonyabb energiaigényt és stabilabb kapcsolatot biztosít.

[+]

A készülékkel lehet telefonálni a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően, de ezt a lapkakészletes dolgot még nem ártana részletezniük kicsit, mert így nem teljesen világos, mire gondolt a költő. Az eSIM-nek már csak nem találnak ki alternatív megnevezést, bár a Dizo Watch R alapján egyelőre erre tippelünk.

[+]

További részleteket egyelőre nem tettek közzé a Watch R Talkkal kapcsolatban, így a telep méretét sem, de a Realme 10 napos üzemidőt ígér normál használat (azt majd megmondják, szerintük ez mit takar) mellett, illetve 3 napot hanghívásokkal, a töltési idő pedig 2 óra lesz.

A másik eszköz a Dizo Watch D Talkról még kevesebbet árultak el, de a dizájn egyértelműen megmutatkozik a hivatalos előzeteseken, némi információt a funkciókról pedig a Twitter poszt szövege árul el. Ezek szerint a négyzetes kijelző 1,8 hüvelykes lesz, a készülék 120 sportmódot támogat majd és ez a készülék is alkamas lesz telefonbeszélgetésekre, megkockáztatjuk a csatlakoztatott telefon közreműködésével Bluetoothon keresztül.

Azóta történt

  • Telefonálós órákkal erősít a Dizo

    A Realme almárkájának két új modellje eSIM támogatást nem kapott, de kedvező árcetli mellett azért Bluetoothon keresztül ügyesen kezelik a hívásokat.

Előzmények

Hirdetés