Telefonálós órákkal erősít a Dizo

A Realme almárkájának két új modellje eSIM támogatást nem kapott, de kedvező árcetli mellett azért Bluetoothon keresztül ügyesen kezelik a hívásokat.

A Realme IoT brandje két új, híváskezelsére alkalmas órát mutatott be. A Dizo Watch R Talk a Watch R híváskezeléssel feltuningolt változata, viszont a mikrofon és a hangszóró miatt le kell mondani az 5 ATM nyomástűrésről, úgyhogy a több, mint 110 sportmód között az úszást nem fogjuk megtalálni, ahogy a Watch D Talk esetében sem, de az izzadtságnak azért ellenállnak és a zuhany alatt sem feltétlenül levenni.


[+]

A Watch R Talk továbbra is 1,3 hüvelykes, kerek, 360 x 360 pixel felbontású AMOLED panellel dolgozik mindig aktív kijelző funkcióval, viszont a funkciógyűrű miatt méretben valamivel nagyobb fém tokozást kapott, mint a Watch R, és a két korona is kicsit eltérő kialakítású. A hívás hangminőségét 9 x 16 milliméteres hangszóró és szoftveres zajszűrés biztosítja, az energiahatékony és stabil kapcsolatot pedig az úgynevezett single-chipset technológia, ami két darab feldolgozóegység egyetlen modulba integrálja a Bluetooth kapcsolathoz szükséges komponenseket (ha jól értettem).

Dizo Watch R TalkDizo Watch R Talk Dizo Watch R Talk [+]

Ez az üzemidőre is kedvezően hat, a gyártó szerint a Watch R Talk 300 mAh-s telepe 10 napig bírja normál használat mellett hanghívások nélkül és 5 nap van benne, ha a hívásokat is az óra segítségével bonyolítjuk. Fizikai állapotunk monitorozását véroxigén és pulzusszenzor segíti, opció az alváskövetés és a tétlenségi figyelmeztetés, a kamera- és zenevezérlés, hölgyek pedig igénybe vehetik a ciklusfigyelést is. GPS egyik modellbe sem fért.

Dizo Watch D TalkDizo Watch D TalkDizo Watch D Talk Dizo Watch D Talk [+]

A Watch D Talk négyzetes formátumban kínálja ugyanazokat a hívás- és alapfunkciókat, mint a Watch R Talk. A megjelenítő itt LCD 1,8 hüvelykes méretben, amit 2.5D üveg véd, de nem edzett, mint a Watch R Talk üvege. Az üzemidő így is jelentősen visszafogottabb, telefonálással maximum 2 napot bír az eszköz, átlagos használattal pedig egy hetet. A több, mint 150 óraszámlap itt is adott, viszont 110 helyett 120 sportmód támogatott.


[+]

A Dizo Watch R Talk 5000 rúpiába fog kerülni, ami körülbelül 25 ezer forint, de az első értékesítési szakaszban 3800 rúpiáért (18 ezer forint) kaparintható meg. A Watch D Talkra is van érvényes promóció: a hivatalos ára 4000 rúpia (20 ezer itthoni pénz) lesz, de kezdetben 2800 indiai fizetőeszközért (14 ezer forint) is elhozható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés