Csendben frissült az AirPods Pro 2, de van egy de…

Az USB-C töltés és az IP54-es minősítés mellett támogatja a fülhallgató a veszteségmentes hangátvitelt is, amennyiben egy adott hardver a forrás.

A prezentáción annyi hangzott el, hogy az AirPods Pro (2. generáció) töltőtokja is frissül USB-C csatlakozóval és ezentúl közvetlenül az iPhone akkumulátoráról is tölthető lesz a TWS fülhallgató. Van azonban az univerzális csatlakozó megérkezésén kívül más is, ami változott a második generációs AirPods Pro fülhallgatóban, az egyik ilyen az IPX4-es vízzel szembeni ellenállás helyett az IP54-es védettség, mellyel a pornak és a víznek egyaránt ellenáll bizonyos szintig a fülhallgató.

Egyedül a töltőcsatlakozó változik kívülről a frissített fülhallgatónEgyedül a töltőcsatlakozó változik kívülről a frissített fülhallgatónEgyedül a töltőcsatlakozó változik kívülről a frissített fülhallgatónEgyedül a töltőcsatlakozó változik kívülről a frissített fülhallgatón Egyedül a töltőcsatlakozó változik kívülről a frissített fülhallgatón (forrás: Apple) [+]

Aztán itt van még a 20-bites, 48 kHz-es Lossless Audio támogatása, ha és amennyiben Apple Vision Pro szolgál a veszteségmentes hang forrásaként. Az Apple magyarázata szerint a még nem is kapható térbeli számítógépben található több H2-es segédprocesszor, mely az AirPods Pro 2-ben is megvan és ez teszi lehetővé a nagy felbontású hangátvitelt. Támogatja viszont az adaptív hangot, a beszédfelismerést és a személyre szabott hangerőt is a frissített modell, ezeket a tavalyi, Lightning töltőtokkal rendelkező második generációs AirPods Pro fülhallgatók is tudni fogják az iOS 17 megjelenésekor érkező firmware frissítés után.


[+]

Nem változatozott az USB-C érkezése az üzemidőn, továbbra is 6 órányi folyamatos lejátszást és a tokkal együtt 30 órányi teljes üzemidőt ígér az AirPods Pro 2. A frissített fülhallgató szeptember 22-től kapható hazánkban, 114 990 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés