- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méretű csúcsmobillal készül a OnePlus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Felminősítettek több Pixel telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Végre sikerült az Applenek szép nagy akkumulátort tenni az óráikba.
Albert.Tamas: Legyél rá büszke.
[ Szerkesztve ]
-
Menslee
tag
Nem tudom eldönteni hogy az árazásnak örülnöm kellene-e vagy sem.
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
majszter99
tag
Sok innovációt nem láthattunk sajnos külön bicskanyitogagó ha a sima pro nem kapja meg az 5x zoomot ami amúgy sem egy nagy előrelépés a jön pro modellek szépet léptek előre, de a pro line...
-
sajo13
senior tag
válasz ForRedGlory #2 üzenetére
Nagy aksit raktak az órákba? "...az egész nap kitartó (18 órás) üzemidőt ért..."
Nálam egy nap 24 órából áll és akkor még az órával alvást is lehet követni
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez komolyan mondom felháborító már, hogy az alapmodellek továbbra is 60hz-es kijelzőt kapnak....legalább 90hz lenne hogy legyen különbség a pro meg a sima modell között, de ez így a pofátlanság legteteje.
-
Maxxy10
addikt
A sima 15 maradt 60hzen?
A Max gondolom ufs 4.0-àt használ azért kezdődik 256-nàl.
-
BoneDragon
veterán
Megint 0 innovacio.
-
embe
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #7 üzenetére
Így is megveszik, így is hasznot termel... Nem keveset.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Csigavair
tag
"Nagy dobás lesz az idei iPhone!"
Narrátor: De nem lett az...
-
Razzul
őstag
Jövő év elején az új SE-re leszek kíváncsi, az sokkal érdekesebb lesz.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Thom!
veterán
60hz ide oda még mindig kurva gyors
Laggmentes Android telefont még nem láttam 120hz
S23 van itthon több is, Pixel7 is volt...nem rosszak de...apple az apple -
passatgt
aktív tag
-
Csigavair
tag
A kokain árba csak ez fért bele.
Iphone 6-tól 12-ig megvolt mindig az aktuális csúcs. Aztán tavaly lekotlott a 12 egy külföldi út során ezért vettem ott gyorsan egy sima Honor 50-et, mondván amíg hazaérek jó lesz. Annyira jó lett, hogy most is arról írok. 140.000-ért különb kijelző van benne mint egy 2023-as 500.000-es iphoneban... Nevetséges. -
LosBlancosRM
senior tag
Az a kék nagyon baba. Szerintem elég jók lettek a fejlesztések, főleg a becsillanás gátló bevonat(ha igaz, és működik). Kár, hogy az iOSre nem fekszenek így rá. Kíváncsi leszek a Samsung válaszára, kétlem, hogy lesz megfelelő.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
paatrick
őstag
A Pronál az a titánszürke elég szép képek alapján, azt megnézném élőben. De még mindig ott tartunk hogy a Sony belecsap neked egy 5000 mAh akksit kb ugyanekkora helybe, ezek meg még a 4000-et se tudják belerakni
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
markknight
veterán
Ez egy semmi volt. Lehet el kéne gondolkodni azon, hogy nem a telefon minőségét kéne redukálni (szövettok meg zöldségesség) hanem elég lenne 2-3 évente új telót kilökni. Talán azzal még többet is tennének. Na mindegy, legalább 14 Pro-ról nem kell váltanom idén, amit köszönök, elrakom a 2024-es telóra a pénzem.
-
Menslee
tag
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Igaz, ez is valami.
A beszámítást nagyon tolták, arra hogy itthon ez hogy alakul majd még kíváncsi leszek. Kint már olyan szintre jutottak vele hogy kár szenvedni a FB Marketplace hirdetgetéssel.
Itthon lehet majd adnak egy hibátlan 14PM-ért 200at
-
Menslee
tag
válasz markknight #21 üzenetére
Úgy gondolod hogy a "zöldségesség" redukálja a telefon minőségét? Szerintem régóta az egyik legjobban összerakott telefonokat gyártják, újrahasznosított anyagok ide vagy oda.
A szövettokot még megértem, bár én sose a gyári bőrt vettem meg. Annyi pénzből kap jobbat az ember, pl. Nomad.
-
juuzer
addikt
Amúgy a 15 nagyon tetszik. Adom a 2x-es szenzorzoomot is. Egyedül a 90Hz hiánya fájó pont szerintem. Hiába a legsmoothabb az Apple 60Hz-e, sajnos érezhető, ha van mellette egy jobb. Vagy jobbról jön az ember.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
hdavid1
tag
Elég nagy a különbség az 1x és az 5x között, így nem tetszik.
A sima 15-ben meg ennyi pénzért ugyanúgy maradt az 1/3,5"-es szenzor az ultraszélesnél?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nem tudom minek titám egy konzumer cuccba ami pár év alatt elavul összetörik és egy szimpla használati eszköz.
viszont nem emelkedett az ára, ez fasza.
samsung és a többi droidos gyártó felkötheti a kisgatyót a 610 ezerrel indulo 23ultraval.
ez most brutál árveseny szerintem. Minden gyártó azzal számolt árat emel az apple.520 körülre tippelem a Pro-t és 600 a Pro max, ugyanis kicsit jobb az USDHUF
ui: látom 500/600k lettek.
szerintem korrekt[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Noukoum
veterán
Olcsóbb Magyarországon mint tavaly, kinek mit intézett a kormánya!
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
bigmasterg
addikt
Elég gáz, hogy a Pro-ban és a Pro Max-ban másik zoom lencse van.
Nem azt kellett volna, hogy az egyik 3x-os, a másik 5x lencsét kap, hanem mindkettőnek meg kellett volna kapnia minndkét lencsét. -
PeteePeti
őstag
Hagyjad szegényt, nem tudja mit beszél! Biztos azért van náluk otthon annyi S23, mert mind olyan szar!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
addikt
A sima 15-re pályáztam, de 60Hz-el ezt a lépést kihagyom.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
klaya86
senior tag
válasz LurkerSheik #28 üzenetére
550 lesz, az a 620. Arról nem is beszélve, hogy bőven 500 alá be lehet tornázni az árát. -
joey04
titán
Kamerák terén nagyobb fejlődést vártam...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz viragdani01 #35 üzenetére
Ez nekem kicsit fura, hogyan van benne NVMe?
MEglepő volt, látszik le vagyok maradva iPhone szinten .
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
plejik
addikt
Semmi extra nem volt… Árazás az barátibb mint előző évben volt, legalább is a 14 Pro 500k fölött startolt ha jól emlékszem .. Én biztos nem fogok váltani , de akinek 13 Pro van szerintem azoknak sem nagyon éri meg. Meg jött az USB-c waoooo 2 éve használok iPhone-t , de CarPlay en kívül meg néha töltésre használtam a csatlakozót így ez se különösen megható …
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro / LG CX3 OLED
-
Navaren
aktív tag
Talán ennyire még sosem mondtak el 100%-ig mindent a kiszivárgott infók a most bejelentett motyókról.
Ezzel együtt a sima 15 is érdemben előrelépett idén, 60Hz és tavalyi chip ide vagy oda, és végre eltűnt az a randa, fényes, gagyi hatású hátlap is.Az a pro viszont, abban a világosabb titán színben... huhh.
Nagyon birizgálja a fantáziámat.
Ha a tesztek/videók is igazolják, lehet váltok idén .iBalu // Ordo Ab Chao //
-
addikt
Ezt is megéltük, USB-s iPhone Kimondani is fura
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest