CES 2018: Új hangfal, headset és Qi-töltő a Tronsmarttól

Jól cseng a Tronsmart név, mert akár norvég is lehetne, de egy ízig-vérig kínai gyártóról van szó, akik kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedő termékekkel vannak jelen a tartozékok piacán, itthon is kapható a portfólió egy része. Az egyik legnagyobb csarnok leghátsó traktusában mosolyogva fogadták a "magyart", aki milyen sokat utazott, aztán elkezdtünk végigszaladni a friss termékeken.


[+]

A korábbi kisebb Bluetooth hangfal (tesztünk itt) nagyobb testvére az Element Mega, ami ugyan nem vízálló, de elvileg jobban szól (DSP dán technológia, ez van írva a prospektusba, meg az, hogy 40 Watt), ennek a hazai ára 12 ezer forint. Van benne NFC, egy csúszka simogatásával lehet állítani a hangerőt, 4.2-es Bluetooth segítségével kapcsolódik a telefonhoz.


[+]

Van egy csomó fej -és fülhallgató is, ezek közül az Encore S6 tűnt érdekesnek, ami aktív zajszűrésre is képes, 24 órás lejátszási idő ígéretével, Bluetooth 4.2-vel, illetve persze opcionálisan vezetékes csatlakoztatással. A rövid próba során meglepően kényelmesnek találtam, itthoni ára 15 ezer forint, amit azért majd hangminőséggel is alá kell támasztani ahhoz, hogy jó vételnek számítson.


[+]

A Tronsmart kínálatában irgalmatlan mennyiségű töltő található, van olyan, amiben egyszerre nyolc USB-t lehet bedugni, de az átlagfelhasználók számára talán a roppant vadregényes nevű Air Amp Dual Coil Wireless Fast Charger lehet érdekes. Ezt itthon nem kapni, a gyártó 24 dolláros árat mondott nekünk a helyszínen. Ez egy meglehetősen elegáns megjelenésű vezeték nélküli töltő (Qi szabvánnyal), amiben hűtőventilátor is található, illetve két indukciós tekercset is rejt a támasz, hogy bárhogyan is tegyük rá a telefont, biztosan elinduljon a töltés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés