CES 2014: 10 dollárért is lehet venni androidos játékvezérlőt

Mivel a 2014-es CES kevesebb telekommunikációs újdonsággal lepett meg minket, mint amire számítottunk, olyan helyekre is eljutottunk, ahova alapvetően újságírók nem nagyon járnak. Egy kereskedelmi részen százszámra voltak különféle ázsiai gyártók, akik amerikai és európai viszonteladókat kerestek termékeiknek, melyek jellemzően különféle tokok, Bluetooth hangszórók, táblagépek, ledes világítótestek és elektromos cigaretták voltak.

Az egyik ilyen helyen botlottunk bele vagy egy tucatnyi játékkontrollerbe, melyek némelyike erősen hasonlított a PlayStation 3 alapértelmezett vezérlőjére, mások teljesen egyedi dizájnnal voltak ellátva. Az alábbi videón ez előbbire láthatunk példát, ám a másolt dizájn ellenére nagyon is megörültünk, amikor megtudtuk az egy töltéssel 20 órán keresztül üzemelő kiegészítő ajánlott árát, ami 10 dollár alatt volt (2200 forint), bár itthon valószínűleg drágább lenne, ha lenne. A cég egyik munkatársa egyébként 2 éven át élt Magyarországon, egy váci gyárban dolgozott, úgyhogy örült a találkozásnak és elmondta, hogy nagyon keresnek egy viszonteladót hazánkban.

A pár perces játék nyilván nem volt elég ahhoz, hogy meggyőződjünk a kiegészítők minőségéről. A kopogós műanyag azonban ilyen áron véleményünk szerint elfogadható, főleg úgy, hogy a termékeik saját bevallásuk szerint a legtöbb androidos játékkal makulátlanul együtt tudnak működni.

Előzmények

Hirdetés