Casio G’zOne TYPE-R: Sportra születve

A Casio G'zOne TYPE-R bármilyen sportban megállja a helyét, mivel teljes mértékben víz és ütésálló. Ennek hallatán bizonyosan sokaknak a Siemens cég által forgalmazott telefonok jutnak eszébe, viszonylag kevés tudással. Ezzel szemben ez a modell teljesen új irányvonalat képvisel. Összesen 7 típusú védelmi szinttel van ellátva, ezáltal 30 másodpercig is biztonságosan használhatjuk 1 méter mély vízben is. Az ütésállóságát pedig a teljes gumiborítás biztosítja.


Forrás: www.slashphone.com

A hatalmas, 2.2 hüvelykes kijelző QVGA(240 x 320) felbontású és nem kevesebb mint 262k színárnyalatot képes megjeleníteni, míg a külső CSTN kijelző 100x100 pixel nagyságú. A beépített memória 30 MB, de egyes nem megerősített hírforrások szerint egy 4GB-os merevlemezzel is ellátták, ami valóságos is lehet, mivel az 1.3 megapixeles kamerával készített képeknek és videóknak igen kevés az a 30 MB.

A 143 gramm súlyú eszköz 52x103x28 milliméter nagyságú, és a 900mAh-s akkumulátor több mint 3 órás beszédet és szintén több mint 10 nap készenlétet bír ellátni energiával. Sajnos csak a KDDI szárnyai alatt fog megjelenni, de az áráról még nincsenek információk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Casio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés