CAD rendereken látható a Galaxy A32 5G

Még tovább nő a középkategóriás Samsung mérete a közvetlen elődhöz képest, viszont az 5G érkezése mindenképpen jól hangzik.

A Samsung Galaxy A42 5G már októberben hivatalossá vált, mostanra pedig több forrás véli tudni, hogy az eggyel olcsóbb szinten is 5G-re vált a Galaxy A-széria, és hamarosan érkezhet a Galaxy A32 5G. Először lehetett látni a mobil tokjáról képet, mostanra pedig már konkrét CAD renderek is felbukkantak a mobilról, ami egyébként Infinity-V kivágású, 6,5 hüvelykes kijelzőt, üveg hatású hátlapot és 3 + 1 kiosztású hátlapi kamerarendszert kap.

Kattintásra nyílik a galéria!
Kattintásra nyílik a galéria! [+]

A készülék valószínűleg az elődjéhez képest is nő: 164,2 x 76,1 x 9,1 milliméteres dimenziókkal kerülhet piacra valamikor jövőre. Az ujjlenyomat-olvasóját a bekapcsológombjába integrálják jobb oldalra, és a fotókon egyébként megtekinthető a hangerőállító, a SIM-tálca helye, az USB-C csatlakozó, sőt, még egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó is. A belbecsről egyelőre nincsenek információk.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A31 - felborult számítások

    Az középkategóriában muszáj valami egyedit nyújtani, mondjuk egy kiváló minőségű AMOLED kijelzőt. Csak ezt a Galaxy A41 is tudja, lényegesen kompaktabb kivitelben. Ezen kívül nem nagyon van különbség a két eszköz között.

Hirdetés