Bővül a Vodafone Passport

A Vodafone Magyarország március 7-től bővíti azon hálózatok körét, amelyekben használható a Vodafone Passport. A havidíjas előfizetők 14, a feltöltőkártyás ügyfelek pedig újabb 9 országban vehetik igénybe a Vodafone Passport tarifát. A bővítésnek köszönhetően a Vodafone utólag fizető ügyfelei számára minden Európai Uniós országban elérhetővé válik a kedvezményes roaming.

A Vodafone Passport egyedülálló roaming tarifa, amely díjmentes regisztrációt követően biztosítja, hogy az ügyfél – kapcsolási díj mellett - a Vodafone Magyarország hálózatán megszokott díjszabásának és számlázási egységének megfelelő tarifával telefonáljon. A Vodafone Passport használata esetén hívásfogadáskor nincs forgalmi díj, a hívott fél csak kapcsolási díjat fizet.

„A Vodafone elkötelezett az átlátható és tervezhető roaming szolgáltatások mellett, amelyet jelenleg a világszerte több mint 10 millió* Vodafone Passport-ot használó ügyfél is bizonyít. Hazánkban több mint 70.000 Vodafone használó regisztrált a Passport-ra. A Passort nemzetközi és hazai sikere is azt bizonyítja, hogy igény van egyszerű, átlátható európai roaming tarifákra. A Vodafone a megoldás kitalálásában és fejlesztésében egyaránt az élen jár.” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A bővítés során olyan közkedvelt roaming célországok kerültek a listára, mint például Ausztria, a Csehország, Szlovénia illetve Románia. Az utólag fizető ügyfelek immár 31, a feltöltő kártyás ügyfelek pedig 26 hálózatban használhatják a Vodafone Passportot.

Március 7-től az alábbi országokkal illetve hálózatokkal bővült a Vodafone Passport roaming ország listája:

Havidíjas ügyfeleknél: Ausztria, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Románia, Szlovákia, Szlovénia

Feltöltőkártyás ügyfeleknél: Ausztria, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Lengyelország, Szlovénia, Románia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés