10 millió Passport ügyfél

A tavaly májusban startolt Vodafone Passport szolgáltatás népszerűsége töretlen. A piros szolgáltató ügyfelei világszerte elérhetik az újfajta roaming díjszabást, amelynek lényege, hogy egy egyszeri kapcsolási díj megfizetését követően az összes Vodafone-országban az otthoni percdíjak érvényesek a hanghívásokra.
A mai bejelentés 10 millió Passport ügyfélről számol be, hetente pedig több mint 150 ezer újabb roamingoló felhasználó választja a szolgáltatást. Az operátor szerint az így barangoló ügyfelek átlagosan 50 százalékkal kevesebbet fizetnek a hívásaikért. A Vodafone azt is bejelentette, hogy hamarosan világszerte elérhetővé teszi az Egyesült Királyság területén már működő szolgáltatását, amelynek segítségével a külföldön tartozkódó ügyfelek szöveges üzenetben értesülhetnek a várható percdíjakról.
Arun Sarin, a Vodafone elnöke így fogalmazott: "Ügyfeleink egyszerűségre, kiszámíthatóságra és minőségi szolgáltatásra vágynak külföldön is. A Vodafone célja, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek. A ma publikált adatok azt mutatják, hogy ez sikerült, és a Vodafone megerősíti vezető szerepét a roaming kapcsán is. Örömmel tölt el, hogy egyre több és több ügyfelünk választja a Passport szolgáltatást."

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés