Itt az új Vodafone Passport

A Vodafone weboldalán elérhetővé tette a mai naptól érvényes új Passport ajánlatot. Az innen letölthető részvételi feltételek alapján a konstrukció alapvető vonásai megmaradtak, ám a benne foglalt díjak emelkedtek.
Mostantól a Passport országokban (ahol van Vodafone hálózat) a havidíjas előfizetőknek 298,8 forintos díjat terhelnek be minden indított hívás elején és minden 10. percében, ezen felül a hazai percdíjak számlázódnak. Fogadott hívás esetében a helyzet hasonló, ám itt nincsenek további percdíjak, de a 10 percenkénti beterhelés ebben az esetben is él.


Passport országok

 

További változás, hogy a feltöltőkártyás ügyfeleknek most már havidíjat is fizetniük kell a szolgáltatás igénybevételéhez: 30 napra 1800 forintot kóstál a Passport kedvezmény, ám itt továbbra is kapcsolási díjként terhelődik be az összeg (299 Ft), azaz nincsen minden 10. percben újabb levonás. A megadott idő után a szolgáltató törli a speciális roaming tarifát, melyet a feltöltőkártyás ügyfelek elutazásuk előtt természetesen újból megigényelhetnek.
A Vodafone Passport ezzel a változással jelentősen csökkentette előnyét a roaming tarifák tekintetében, de a legtöbb esetben még mindig ez számít a legkedvezőbb ajánlatnak, ha a külföldi mobilozás jön szóba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés