Hirdetés

Bővül a Samsung kínálata az alsóbb szegmensben

Az A széria belépő modelljei egyelőre nem kaphatók itthon, de Indiában népszerűek a költséghatékony, egyszerűbb mobilok.

Hirdetés

Két új Galaxy modell várható az A és az M szériában. Előbbi a Samsung Galaxy A10 variánsa lesz, ami a Geekbench eredményei alapján hardveresen meg fog egyezni az Exynos 7884-gyel és 2 GB RAM-mal dolgozó alapmodellel. A különbség valószínűleg méretben és ezáltal akkumulátorkapacitásban lesz. Mert nyilván lesz valami eltérés, amit a kis e betű jelöl a megnevezésben. A Galaxy A10e a tesztprogram szerint ugyan Exynos 7885-ös szettel fut, de az órajelek és az eredmények sem stimmelnek, ahogy a logika sem. Nem valószínű, hogy az A10e erősebb hardvert kap, mint az A10.

Samsung Galaxy M40
Samsung Galaxy M40

Az M széria nem ennyire minimálprogram, az új modell pedig Indiában a Galaxy A40-nel megegyező árszinten, de komolyabb specifikációval mutatkozik be június 11-én. (Itthon nyilván drágább lenne.) A Snapdragon 675-tel, 6 GB operatív memóriával és 128 GB belső tárhellyel szerelt Galaxy M40 három hátlapi kamerával dolgozik, a szenzorok típusáról azonban egyelőre nincs információ. A Samsung India okostelefon üzletágának rangidős alelnöke, Asim Warsi mindössze annyit árult el, hogy a főkamera 32 megapixeles felbontással dolgozik, a kameralyukban helyet foglaló előlapi egység pedig 16 megapixellel.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés